Raed Arafat

Nu are rost să aştept conferinţa de presă a fostului deja secretar al Ministerului Sănătăţii.

Mă înclin în faţa unui om de milioane, un om care a făcut atât bine ţării acesteia.

Şi mă uit cum încă un simbol al României este distrus de mizerabilii din fruntea ţării.

Şi mă întreb..până când?

dr-raied-arafat-smurd-mures-0011

10 thoughts on “Raed Arafat”

 1. De ce demisioneaza…?!…sti motivul!???…cand fiul meu sa electrocutat,salvarea a venid dupa 40min de la anuntare!!!…e corect?!!…cine motiveaza lipsa acestei in-tarzieri?!!!!..si a fost Arafat la conducere?!!!…!!!…asa ca mai usor cu vrajeala!!! :p ill:

 2. @nicu.Pai bine fratiorul meu….Nicusoare…daca vine salvarea cu intarziere …de vina este …Arafat{?} sau sistemul de drumuri, modul cum se circula, starea drumurilor ???Pai conform logicii dumitale….Basescu ar trebui inpuscat fara judecata , deoarece, de fapt si de drept o vina a lui se gaseste in toate aceste motive pentru care ambulanta nu soseste la timp.Pai da ca doat tipul a fost pe rand : ministru al transporturilor , primar general iar de 7 ani este si presedinte si prim ministru, si ministru de justitie, si al finantelor[ nu el a anuntat taierile de salarii ?} si de externe si….de toate .Uiti cu buna stiinta ca acest Arafat , acest arab , este “parintele ” SMURD, este initiatorul acestei ” organizatii” , este cel care s-a luptat ca SMURD sa devina operational , sa existe , atunci cand erau destui cei ce doreau sa dispara…printre ei inclusiv actualul ” presedinte”. Una peste alta , acest arab s-a dovedit mai patriot si mai roman decat multi dintre noi….asa incat las-o tu mai usor cu…vrajala! :ban: :spammer:

 3. o mica problemuta pe care arafat nu o spune: smurdul, pentru care el lupta si din cauza caruia si-ar da demisia, nu e subordonat ministerului sanatatii, ci a celui de interne (de asta ambulantele lor sunt singurele care pot aprinde girofarele rosii, alaturi de politie sau pompieri) si nu intra sub incidenta actualei legi

 4. @ berebger Pai daca exista aceasta ” problemuta” , daca arabu face gat gratis { asa se intelege din ce zici dumneata} atunci javra chioara de la Cotroceni pentru ce a mai aparut aseara pe “sticla “? Doar asa sa-mi faca mie seara de cacat ?Si nu uita SMURD-ul le sta multor tipi in gatlej….si cam vor sa se descotoroseasca de el…insa nu prea stiu cum s-o faca …de ce crezi ca-i Igas la MAI ?Si bomboana de pe coliva : Arafat nu se bate pentru SMURD { ca acesta sa nu fie desfiintat} ci pentru sistemul de interventie si transport uegente…sa aiba si mama dumitale dreptul la a primii ingrijiri medicale de urgenta asa cum are si mama lui Boc.Adica si ala pricopsitul si ala amaratul “ca sint egali” vorba lui conu Leonida.Repet :acest arab se dovedeste a fi mult mai roman, mai patriot roman decat multi dintre noi. :p ity:

 5. pai ar cam trebui sa citim proiectul de lege, nu de alta, dar nici basescu (el are o scuza, e chior), nici arafat nu par a fi citit: „Avand in vedere ca medicina de urgenta in Romania functioneaza bine si ca este considerata exemplu de buna practica in regiune, sugeram ca in acest moment sistemul de urgenta sa nu fie reformat, pana ce nu vor exista cativa indicatori/dovezi de succes ale reformelor introduse in restul sistemului.”
  „Urgenţele vor fi gratuite pentru toţi pacienţii, indiferent de asigurare (şi în cazul în care pacientul nu este asigurat).”

 6. @berenger Cu tot respectul dar….Basescu chiar n-are nici o scuza…nici macar aceea ca este “chior”.De ce mortii masii a iesit pe ” sticla” ? Nu stia ca strica ziua multor romani , inclusiv a mea ?Si-n plus de asta ce ma-sa se tot baga el …ce el este mai destept decat toata tara asta ? Ce se crede deja…Putin ?Problema-i alta frate : ce te faci daca-ti vine rau pe strada, sau in casa la matale ? Pai este simplu: inainte sa-ti vina rau va trebui sa-ti aduci aminte de care casa de sanatate apartii, si va trebui sa-ti aduci aminte daca ai suficienti bani pentru salvarea privata {sau privatizata } sau te lasi pe mana SMURD-ului…ca aia sint d-ai nostri ?!De fapt marea intrebare e : care din doua va sosii prima mai ales daca apelul , vine de undeva din….Zabrauti, sau Iacob Andrei ? :p ity: :p ity:

 7. @All doar in momentul atacurilor la adresa Majestatii Sale am mai vazut o astfel de solidaritate fata de un om. Ceea ce arata ca romanii inca mai stiu sa aprecieze pe cei care fac bine.
  Mare pacat ca nu ducem mai departe solidaritatea asta..

 8. portocaliii, in frunte cu basescu, sunt niste boi ca l-au facut pe arab victima. sa le fie de bine. asta nu inseamna ca arafat are dreptate. serviciul de urgenta ramane neatins. iar tu, ca si mine, daca iti vei permite un serviciu privat de urgenta, sigur vei avea numarul lor in telefon. daca nu, 112 ramane la fel. e o discutie falsa, ca mai toate care se discuta in romania.
  mult mai grav e ca legea nu prevede nicaieri care este intinderea serviciilor medicale garantate (nu ca acum am avea asa ceva, dar reforma presupune progres, totusi)

 9. @ berenger N-am afirmat nici macar o secunda ca arabu are dreptate sau ca javrele astea portocalii…au si ei dreptatea lor.Problema este ca daca ceva incepe sa ” mearga” cat de cat in tara asta blestemata…se gaseste cineva care sa ….doreasca sa reformeze, sa ” modernizeze” si pe linga acel ceva ce …merge cat de cat va distruge si ce merge si ce nu merge doar pentru ca…poate.Eugen Nicolaescu mai are si obrazul sa iasa pe ” sticla”…el care in epoca a fost poreclit de catre medici…”moartea din Carpati ” sau acest Ritli…pai se vede si fara binoclu ca tipulk este strain , ca-i din alt film.Bine ca macar oagarul ala spurcat Cseke Attila nu indrazneste inca sa iasa la vedere. Nu stiu pana cand… :cuckoo: :cuckoo: Vorba lui Emmanuel Kant :”Sa le luam mortii-n p….a, la toti!” :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *