Radicalizarea discursului lui Crin Antonescu – un semn bun

Weekendul ce tocmai se încheie mi-a adus în faţă un discurs excelent al lui Crin. Atât la Focşani cât şi ieri la Sala Palatului, în discursul liderului PNL a apărut foarte bine punctat următorul lucru:

“Ne întrebați mereu ce facem și când îi dăm jos pe ăștia. Îi dăm jos pe ăștia atunci când împreună ieșim și spunem foarte clar: până aici! Poate fi mâine.

Mâne ne vom strânge – reprezentanți, aleși locali din toată țara, câteva mii de oameni ai acestei uniuni la București și vom da un mesaj către dvs. toți, către toți românii care nu mai suportă. Suntem în democrație și într-o democrație oamenii au dreptul să protesteze. Dacă vreți să nu vă treziți peste noapte așa cum v-ați trezit fără un sfert din salariu, așa cum v-ați trezit fără modesta putere de cumpărare pe care o avea acei banii pe care îi avea fiecare, dacă nu vreți să vă treziți și fără județul dvs., fără Vrancea, fără oamenii pe care i-ați ales, buni sau răi, trebuie să ieșim acum cu toții pe stradă și să spunem nu!”

Şi da, Crin are dreptate: singura soluţie care a mai rămas este ca sute de mii de oameni să iasă în stradă. Dar oare se va reuşi asta? Soluţia este simplă..discursul liderului trebuie dus în teritoriu de reprezentanţi locali. Oamenii trebuiesc împinşi de la spate dacă e nevoie.

4 thoughts on “Radicalizarea discursului lui Crin Antonescu – un semn bun”

  1. Beton, l-am vazut si eu. Era si timpul, cineva cu coaie trebuia s-o spuna ;) Deci, in sfarsit, ne mobilizam sa maturam ciuma portocalie si pe paranoicul basel. Doamne ajuta!

  2. Desigur domnule Antonescu,v-ati aliat cu neocomunisti alias Iliesscu&CO numai sa ajungeti la ciolan,asa cum a facut si Tatarescu in 1946.
    Scopul scuza mijloacele!Halal liberali!

  3. @danyels eu zic ca exagerezi un pic. Scopul PNL nu este de a “ajunge la ciolan”. Uita-te in jurul tau si spune-mi ca ti-e bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *