Pune-i curea timpului

Îmi plac la nebunie ceasurile. Bine, cred că sunt obsedat de ele. Încerc ca măcar o dată pe an să îmi cumpăr un nou ceas la colecție, un ceas care să mă reprezinte cel mai bine. Apreciez la un ceas în primul rând să fie cu mecanism, să fie cât mai complex din acest punct de vedere. Să fie elegant și destul de măricel. Da, sunt de părere că la un bărbat, mărimea ceasului chiar contează.

Însă, oricâte ceasuri mi-aș lua, oricât de mult aș căuta perfecțiunea, nu l-am găsit încă pe acela care să aibă o curea care să mă țină toată viața. Sau măcar o bună parte din ea. Eu am crescut cu bărbați în familie care aveau ceasuri de marcă și care nu au fost nevoiți să își schimbe niciodată cureaua la ele.

Pare-se că lucrurile nu mai stau deloc așa. Chiar acum am această problemă cu un ceas WTI, pe care nu îl am decât de un an și căruia deja i s-a rupt una din catarame. Cred că e un nou record personal. Noroc că pentru probleme de genul acesta am un ajutor de nădejde în cei de la ora10.ro, locul de unde îți pot alege dintr-o gamă largă de curele de cea mai bună calitate, la prețuri bune.

image

Și dacă tot ai ajuns la ei pe site, aruncă un ochi și pe colecția de ceasuri, vei descoperi acolo cele mai bune mărci, cu unele din cele mai noi modele de ceasuri. Ceasuri de colecție, elegante, pentru bărbați și femei pentru care contează ce poartă la mână. Pentru că, într-o lume plină de kitsch și prost gust, uneori merită să învestești mai mult, dar în ceva mai bun.

Și dacă tot suntem la capitolul ceasuri, în ciuda tuturor vocilor care spun că nu merită, eu salut colecția de ceasuri oferită de GSP, ajunsă acum la ediția de vară. Sunt ceasuri frumoase, cu un design modern și la prețuri pe care oricine și le poate permite. Este, dacă vreți, un fel de ”rabla” pentru ceasuri. Sper să continue pe direcția asta, în mod sigur îmi voi achiziționa și eu câteva exemplare.

One thought on “Pune-i curea timpului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *