PSDD sau cum Victor Viorel se pupă cu Dan Diaconescu

Există suflet și în ciocoi, ar spune, la oră de maximă audiență, dacă ar mai avea un studio de televiziune unde să se manifeste în voie, marele mogul Dan Diaconescu. Foarte multă lume se uită cu tristețe și părând a nu mai înțelege ceea ce se întâmplă în politica noastră, la cum oameni care până mai ieri se bălăcăreau în ultimul hal, acum fac alianțe politice pentru a salva România.

Pentru a o salva unii de alții.

Până la urmă, despre asta și este vorba în politică. Despre arta compromisului, a alianțelor, toate acestea făcute însă în numele binelui public. Numai că, la noi, în politica dâmbovițeană, bălăcărelile, mizeriile, merg atât de departe, încât, atunci când sunt nevoiți să apeleze unii la alții, politicienii români calcă în propria vomă și propriul scuipat, aruncate spre cei ce acum sunt colegii buni de alianțe.

PS: Victor Viorel anunță ca vă da PPDD un portofoliu ministerial. Eu le-aș da Justiția sau Economia. Nu e așa că merită domnul Dan Diaconescu? :)) ))

dandiaconescuvictorponta

One thought on “PSDD sau cum Victor Viorel se pupă cu Dan Diaconescu”

  1. dar cine a mai condus tara?doar usl di pdl au fost la putree 22 anitrezeste-te pustiule ca e pacat de viitorul nostru, suntem tineribaietii astia din partide snt BUGETARI dar totusi au averi de miliarde de euroin timp ce in romania sunt pensii de 50eurocehii au 5 picioare si 3 maini de castiga mii de euro pe luna?INTREABA TE TE ROG de ce la noi e saracia de pe lumevinovatii sunt EI nu am condus eu tara NU ai condus-o tu NU a condus-o PP-DD ci usl si pdl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *