PSD – UNPR, chiar e o mizerie

Unul din lucrurile bune pe care au reuști să îl obțină protestele din noiembrie, de după tragediile cu Gigină și Colectiv, a fost, sau cel puțin așa părea, scoaterea din peisajul politicii de la noi a UNPR și a celui mai detestat personaj al său, generalul Oprea.

Sa îți aduci aminte de chipul spășit al lui Dragnea când ne spunea că a înțeles lecția românilor furioși ce au ieșit în stradă. Sau să îți aduci aminte de cum nu mai știa Oprea să se ascundă să nu îl descopere nimeni.

Iar azi îi vezi pe amândoi cum ies în spațiul public și semnează alianțe cu care vor să vină în fața alegătorilor și să le spună că sunt buni de ales din nou, că reprezintă acel nou, moral, corect, oameni politici noi, capabil să schimbe România în direcția pe care o așteptăm de 25 de ani.

Amuzant, nu?

Ei bine, nu chiar. Pentru că, dacă societatea nu va reacționa așa cum trebuie în fața acestei mizerii, atunci Oprea și camarila lui de securiști va fi iar pe val. Va ajunge, de ce nu, iar ministru. Iar o să împartă coloane în stânga și în dreapta, făcând atât de inutilă moartea lui Gigina și a atâtor tineri care au fost victimele unui sistem în care Gabi Oprea a fost vârf de coloană oficială.

09-dragnea-oprea-nd-465x390

7 thoughts on “PSD – UNPR, chiar e o mizerie”

  1. Nu cumva pe oprea il pupa alinutza gorghiu in cur dupa accident, inainte sa reevalueze situatia? Mai adauga un partid la mizerie. De fapt 2 in 1, ca sunteti si pedelisti

    1. @Sarcasticul e vreun politician care sa nu il fi pupat in cur pe Oprea? Cam toata clasa politica a facut-o, deci toti au o vina aici.

  2. Apropo frate Iancu , din Mai 2012 n-ai mai postat nimic la rubrica { matale ai hotarat acest sistem de…rubrici tematice nu altcineva …sper } , ” MIZERIA PORTOCALIE ” oare…DE CE ??? 8)

    1. @Marian pentru ca acea rubrica a fost gandita mai ales pentru perioada in care PDL a fost la guvernare si pentru onor Basescu. Dar, la timpul potrivit, o sa mai apara si pe acolo materiale :)

  3. am citit articolul ,am citit comentariile…domnilor nu conteaza cine este psdist sau cine este liberal conteaza daca sunt pro sau anti ue.in afara tarii noastre la onor parlament european politicienii nu mai sunt de dreapta sau de stinga ei sunt sustinatori ue sau sunt impotriva.afacerile sunt afaceri ,politica este politica .politicienii sunt mizerabile pentru ca fac afaceri cu statul.daca cercetam scrierile din ziarele de acum o suta de ani constatam ca si atunci existau cam acelasi gen de partide care sunt si acum pe scena politica romaneasca .si atunci existau banci austriecce si atunci axistau excrocherii si maga afaceri cu statul.videanu si basescu nu sunt inventati de americani,ei existau si pe vremea lui Caragiale.ceva totusi nu exista atunci ,nu trecuseram prin comunism si nu exista nato si ue.in rest nimic nou sub soare

Leave a Reply

Your email address will not be published.