PSD, gata cu mizeriile !

Privesc cu stupoare la tot ceea ce se întâmplă în societatea românească. Privesc cu stupoarea celui car nu mai are curajul să se uite în ochii celor pe care i-a convins, acum un an, că USL este soluția pe care o avem să îndreptăm țara asta.

De atunci și până azi, Ponta și mizeriile lui din partid nu fac altceva decât să dea cu jet peste noi toți, indiferent că suntem sau nu oameni care au luptat să îi aducă la putere.

Ponta, gata cu mizeriile ! Pușcăriabilii de la tine din partid și din orice partid, trebuie să rămână acolo !

Ponta, gata cu mizeriile ! Gata cu legile făcute cadou către Chevron și RMGC. România nu e țara ta, să o vinzi pe bucăți ca să o faci pe Daciana prima doamnă a țării !

Ponta, gata cu mizeriile ! Oamenii deja nu mai au răbdare. Intră în sediile de partide, întră peste instituțiile statului și cine știe unde se poate ajunge !

Un mesaj și pentru PNL. Este imperios necesar ca să rupem această alianță toxică și să încercăm să limităm cât mai mult răul pe care acest partid mizerabil îl face țării.

PS: Cine ar fi crezut că o să ajung să am un discurs apropiat de Monica Macovei?

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

9 thoughts on “PSD, gata cu mizeriile !”

    1. @sarcasticul din ce perspectiva sa iti raspund? angajat sau angajator? Sincer, nu cred ca acest proiect va ajunge sa fie transformat in lege.

    1. @sarcasticul maestre, chiar nu stiu ce sa iti spun pe subiectul asta. daca tu spui ca e un rahat, banuiesc ca ai niste argumente solide.

  1. @ Ionut

    E suficient sa citesti, si-ti vei cunoaste mai bine partidul maret. Daca vei si intelege aberatia flagranta, partidul te va cunoaste si pe tine la nivel intim. Pe mine ma cunosc si mamele membrilor + neamurile domiciliate la loc cu verdeata :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.