PSD e pentru om ca albina pentru pom – Liviu Dragnea președinte !

Sub aceste versuri de o incredibilă mobilizare, poporul pesedist a plecat spre urnele de vot amenajate prin toată țara. Motivul? Sunt alegeri cruciale, de o importanță incredibilă pentru viitorul celui mai important partid de stânga.

buletin-Dragnea

Rezultatul votului e unul sub imperiul incertitudinii, al providenței, nici măcar o casă de sondare a opiniei publice nu s-a riscat să dea exit polluri la finalul votului. Candidații sunt două personaje cu o istorie în PSD, oameni de bază ai multor succese, cei care practic se confundă cu partidul din ultimii 5 ani: Liviu și Dragnea.

Liviu e omul poporului. Vine dintre țărani, știe să fie țăran, nu îi e rușine să poarte și un pantof rupt, dacă atât i-a hărăzit soarta. E cunoscut în fiecare filială, mulți și l-ar dori lider, tocmai pentru că e la curent cu absolut toate problemele partidului.

Dragnea e versatul. E cel cu relațiile. Joacă la nivel înalt. Nu îl vei vedea niciodată în altă parte, decât alături de marii lideri ai PSD. I-a stat alături lui Iliescu, lui Năstase, lui Ponta. Se știe cu Băsescu, îi face ochi dulci și Alinei Gorghiu, iar cu Blaga a și uitat numărul paharelor golite. Multă lume spune că el nu are cum să piardă, că a făcut jocuri, ce mai încolo și încoa, că a fraudat chir și votul ăsta.

Liviu Dragnea va fi noul președinte al PSD. Pentru cel puțin o lună. Sau poate două, sau mai multe, depinde de cum se vor mișca lucrurile la ÎCCJ. Dacă scenariul va fi cel pesimist și Dragnea primește condamnare cu executare în dosarul Referendumul, atunci despre PSD se poate vorbi la trecut.

Iar asta nu are cum să fie bine. Pentru societate, pentru politica românească, pentru democrație.

PS: Imagini care arată tensiunea ce plutește în aer la sediul PSD, acolo unde s-a întrunit Comisia Electorală Centrală. 

image

4 thoughts on “PSD e pentru om ca albina pentru pom – Liviu Dragnea președinte !”

  1. Cand mi-aduc aminte ca pana mai ieri alaltaieri javrele astea de s e numesc azi PSD-isti , al injurau pe Ceausescu si regimul sau care , nu permitea NIMANUI ALTCUIVA in afara ” celui mai iubit dintre pamanteni ” , sa fie contracandidatul la sefia PCR-ului de-atunci …simt ca-mi vine jitia si ma apuca o scarba de politica si politicienii din Romania de-mi vine s a vomit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aceeasi mentalitate si la aceste ” alegeri ” din PSD ce dovedeste cu prisosinta { in cazul in care mai era necesar } ca : ” lupul isi schimba parul dar naravul…NICIODATA ” !!!!! 8)

      1. Bine ca …ai facut ochi in sfarsit !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca tot ai facut ochi frate Iancule , arunca-ti o privire si spre PNL…chiar si spre “vechiul ” PNL nu doar spre asta de azi care , inca nu s e numeste PDL dar…nu mai este mult si s e va numii si asa de asta sunt mai convins decat d e faptul ca maine Ponta va fi trimes la loc cu racoare multa si unde sa auda doar zanganitul catuselor ! Ia zi Iancule , daca d e la anul , din 2016 , Traian Basescu va devenii Presedintele actualului “PNL ” ce-ai avea de zis fratioare ??? Nu de alta dar , mi-a ajuns o vorbulitza pe la urechi si…chiar sant tentat sa-i dau crezare 8) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *