Programul Serbărilor oraşului Pucioasa 2013, la 475 de ani de atestare

Pentru că am văzut că nimeni din Primăria Pucioasa nu se preocupă de a face reclamă şi în online evenimentului din acest weekend, o fac eu cu mare drag.

Mai jos aveţi programul pe cele 3 zile de sărbătoare cu aromă de toamnă de la Pucioasa.

Vă aştept cu drag pe aici !

program serbari pucioasa 2013_2

6 thoughts on “Programul Serbărilor oraşului Pucioasa 2013, la 475 de ani de atestare”

    1. @eu daca imi dai si mie rezultatele de search si index pe google aleve evenimentului, te cred. cat despre Facebook, eu doar pe pagina Pucioasa Vesela am vazut afisul, dupa ce am primit accept. Stii de unde l-am luat eu? Stii cam ce inseamna promovare in online?

  1. LA MULTI ANI PUCIOASA!DISTRATI-VA LA MAXIM IN ACESTE ZILE DEDICATE ORASULUI VOSTRU ! PACAT CA ACEST ORAS FRUNOS CU UN POTENTIAL TURISTIC FORTE BUN ESTE DIN CE IN CE MAI IZOLAT DE RESTUL TARII. MA REFER LA POSIBILITATEA TOT MAI GREA DE A AJUNGE AICI.SINCER AS FI DAT O FUGA PANA IN PUCIOASA,DAR TRENURILE SE OPRESC IN TARGOVISTE.SERVICIILE MAXI -TAXI LASA DE DORIT,MAI ALES IN ZILE DE SARBATOARE.

    1. @leo la multi ani si tie, Leo ! daca esti cine cred eu ca esti, poate aceste probleme legate de serviciile de transport nu te vor opri sa vii sa iti recuperezi fiul de la pucioasa :)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *