Programul de guvernare al PNL – ”Guvernarea liberală a României”

Sâmbătă, într-o conferință de presă la care au participat co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, alături de propunerea de prim ministru, Cătălin Predoiu, a fost lansat spre dezbatere publică programul de guvernare al PNL, program centrat pe nevoia de dezvoltare a României, în absolut toate domeniile, pe necesitatea unei predictibilități, dar și stabilități fiscale, pe o educație mai bună, un sistem sanitar adecvat nevoilor oamenilor și pe o justiție independentă.

11036719_864344803630776_1039002718396684428_n

Vi-l ofer spre lecturare, într-o sinteză mai ușoară, aici, și vă aștept cu drag să îl și dezbatem. Vă asigur că toate ideile voastre vor ajunge la cei cu putere de decizie.

Program Guvernare Pnl – 2015

14 thoughts on “Programul de guvernare al PNL – ”Guvernarea liberală a României””

 1. Programul de guvernare putea fi făcut de Brătianu in personam atâta timp cat îl vreți pus în practica de peltic … nu mulțumesc!

  1. @sirgolan nu vreau sa par mama omida, dar hai sa mai asteptam un pic :) eu nu cred ca pelticul va fi prim ministru

 2. Nu-mi dau seama daca este continuarea guvernarii tariceanu sau continuarea guvernarii boc…

  Pana una alta v-a tras-o ponta cu proiectul de cod fiscal si ati fost suficienti de fraieri incat sa va opuneti masurilor liberale din el. Da, stiu… aratati sursa de finantare deficit. Unde am mai auzit eu asta? Ah… la base, cand va ardea si pe voi si pe psd. In loc sa guitati macar de forfetar si pfa. Bine, cam greu tinand cont ca jumatate din noul pnl l-a introdus si sustinut.

  Nicolaescu a facut partea legata de sanatate? Ca-mi suna a base spunand ca nu avem drumuri si cum trebuie facut, cand el a fost ministru atata timp.

  Vrajeala de 2 lei. Mai bine v-ati apuca sa negociati noul cod fiscal si sa scoateti aberatiile din el, mai ales ca este destul de liberal. Ati folosi groapa psd pentru voi, impotriva lor. Ar fi primul cod fiscal de uniune nationala, votat de principalii actori politici. Asa… labe triste si gargaragii sfertodocti… pardon, “guvernarea liberala a Romaniei”… ihi…

 3. @Ionut

  Cand te apuci sa injuri pana si masurile liberale, normal ca nu spera aia la vreun vot si merg pe raspundere. Doh…

  Lasa manevrele de politician in devenire, ca nu le merg nici alora grei :D

  1. @sarcasticul: intrebarea e..tie nu ti se pare deloc dubios ca un partid de stanga sa vina cu un cod fiscal radical de dreapta? Cata incredere sa ai intr-o astfel de manevra?

 4. @ Ionut

  Eu de ce ziceam ca puteti sa le-o dati cu armele lor, negociidu-l si votandu-l? Doh…

  Nu mi se mai pare dubios de cand nastase a revigorat economia prin clasa de mijloc cu impozit micro si liberalii cei democrati au pus-o in cap cu forfetarul. Mi-e greu sa recunosc re. nastase, dar este realitatea. A avut el alte bube majore.

  Deci… ai recunoscut ca este de dreapta. Sa inteleg ca onor presedintele partidului tau vorbeste mult si prost criticandu-l?

  1. @sarcasticul presedintele PNL nu critica decat un singur lucru: faptul ca Ponta arunca niste masuri in spatiul public, bune de altfel, dar fara a arata si acoperirea pentru ele si se mai si grabeste ca fata mare la maritat. Asa, hai sa anuntam si cresterea salariilor si pensiilor cu 50% din mai

 5. @ Ionut

  BULLSHIT!!! Este FIX aceeasi acoperire ca in cazul programului de guvernare al pnl, la tva, de ex. ACEEASI. Despre ce mama dracului vorbim?

  Eu cred ca ai uitat cu cine vorbesti, de-mi bagi gargara d’asta ieftina :D Ca sa nu mai intru in detalii mere-pere si sa te fac sa plangi ca ai ajuns sa-mi dai exemplu lame cresterea unei cheltuieli comparativ cu diminuarea unui venit in vederea impulsionarii economiei. Si nu suna la partid, ca stiu ca si cresterea unor cheltuieli pot impulsiona economia, dar nu este cazul in discutia de fata.

 6. Nu va este rusine ??? Care PNL ??? De cand PDL-ul este….PNL ??? Parca mai nu stiu cand nu stiati cum sa-l injurati pe Blaga ,Berceanu ,Videanu , Udrea , Boc , acum va pupati in ” dos …..Piata Endependentei ” ??? Nu-ti este rusine Iancule ???

  1. @marian bine ai revenit ! Mariane, nu cred ca este nevoie sa mai spun ca nu ma simt deloc confortabil cu situatia asta..

 7. Merci de urare : am fost plecat pe-afara la munca si – vorba lui Brancusi – am lasat in urma un popor d e prosti si i-am regasit si mai prosti ! Mare pacat ca nu-s cu macar douazeci de ani mai tanar : ma lipseam de tara asta de rahat si de ” placerea ” de-a o reauzi pe madamme Gorghiu . Malta…alta viata , alta lume desii si pe-acolo exista liberali …”autentici “chiar daca nu s e trag din Bratieni 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *