Primul parlamentar dezertat din PPDD. A primit domnu’ Dan 2 milioane de euro?

Ca mai toate minciunile marca Dan Diaconescu, iată că şi fidelitatea parlamentarilor PPDD începe să pice.

Avem următoarea ştire:

“Deputatul PPDD Ioan Moldovan a trecut de la partidul lui Dan Diaconescu la Partidul Conservator”

Mai avem apoi o mare gogoaşă din campania electorală, marca DD:

“Toți parlamentarii care intră în PPDD și candidează pentru un post de senator sau deputat sunt obligați să semneze un contract cu clauză de reziliere, potrivit căruia vor plăti suma de 2 milioane de euro în cazul în care vor să migreze la alt partid. "Suma a fost stabilită mai mult simbolic. Nu a existat o analiză pentru această sumă. Am primit această propunere din teritoriu şi cei din teritoriu ne-au spus că puteam pune orice sumă şi 20 de milioane de euro. Niciunul din cei care candidează nu iau în calcul că vor părăsi echipa după alegeri. Este un gest moral, un gest de ataşament faţă de partid"

Vin şi vă întreb. Credeţi că a plătit Dan Voiculescu despăgubirea asta de 2 milioane? Dacă da, credeţi că Dan Diaconescu va plăti impozit pentru ei?

Daţi sms la nr meu de telefon..gratis:)) ))

dan-diaconescu-ghimpele

9 thoughts on “Primul parlamentar dezertat din PPDD. A primit domnu’ Dan 2 milioane de euro?”

  1. Si oare cine,in afara de oligofrenii care au votat PPDD-ul credea cu adevarat in fidelitatea astora.In maxim 1 an cam 70-80% din parlamentarii lor vor fi pe la alte partide.

  2. e oare un motiv de bucurie pentru fanii USL..faptul ca vin oigofrenii(reprezentantii oligofrenilor) in partidul care a promis schibmari ? :)

    hmmm

  3. oligofreni sunteti cei ce postati aici,niste frustrati mizerabili care ati votat cu FSN ati votat cu gigi becali etc,cine este oligofren? va bucurati ca mizeriile astea fug la dan voiculescu in partid,ca fac asociere cu ion iliescu si nastase,imi este scarba de voi frustrati imbecili si invidiosi

    1. @dan sa spunem ca ti-am lasat primele comentarii doar ca sa nu zici ca e cenzurat ceva pe aici. Sunt sigur ca cei pe care ii faci oligofreni vor sti cum sa iti raspunda ei

  4. ioane te bucuri ca un imbecil ,probabil ii faci cartile llui voiculescu ,dece nu ii critici pe parlamentarii tai cu care ai vota ca sunt niste curve ordinare,dacal vad pe jegu asta traseist pe strada ii trag o flecma pe ochi de o crede ca a trecut prin furtuna tropicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.