Primăvara e distracție în București

Parcă acum câteva zile ne bucuram de iarnă, de zăpadă, de vinul fiert, pentru ca acum deja să aud cum lumea se grăbeşte să cumpere mielul. Preocupaţi numai de cum să muncim mai mult şi mai mult pentru a ne asigura cât de cât nişte venituri decente, uităm de faptul că avem o singură viaţă şi că aceasta trece necruţător pe lângă noi. Iar când vrem să ne bucurăm de ea, constatăm că nu mai putem și că toate planurile noastre au venit prea târziu.

Eu sunt, nu am nici cel mi mic dubiu, repetent la capitolul concediu şi distracţie. Nu prea îmi mai aduc aminte de când nu m-am mai bucurat de o pauză așa cum merită. Cred că de pe vremea şcolii. Nu am apucat să ajung nici la Mamaia, să mă bucur de Suleyman Mazăre sau de toate fiţele de pe acolo. Nici la munte nu am reuşit să ajung, mi-am reprogramat drumul pentru  decembrie. Ca atare, toamna mea înseamnă Bucureşti şi doar câteva mici evadări de weekend.

image

Dacă totuși nu ai șansa de a evada din București, nu dispera. Capitala reușete, de fiecare dată, să fie la înălțime din toate punctele de vedere în ceea ce privește distracția. Ai nevoie doar să te înarmezi cu revista Zile si Nopti, cel mai bun ghid de distracție pentru capitală. Și totul va deveni mult mai simplu, fie că tu cauti un restaurant în București, unde să îți scoți iubita, fie că e vineri și clar seara de film, deci ai nevoie de adrese de cinematografe din București. Ca să nu mai vorbim de concertele viitoare sau spectacole de circ care atrag în fiecare weekend mii și mii de oameni. Pentru că asta este, nu toți avem șansa de a putea să ne rupem de joburi cu săptămânile și să plecăm într-o evadare care să ne reîncarce bateriile cu energia de care avem nevoie pentru a o lua de la capăt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *