Poza zilei – Şi te-ai dus, draga mea Nuţi…

Ştirea zilei este că Elena Udrea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Bucureşti. Ştirea şi mai ştire a zilei este ca azi asistăm la decesul politic al singurei bombe sexy, de la a lui Dodel încoace.

Dar, să trecem un pic în revistă cariera politică a blondei supreme:

După o scurtă trecere prin PNL, se alătură PDL, după ce acestuia se alătură si gruparea trădătorilor liberali: Stolojan, Stoica, Flutur.

Devine rapid preferata lui Băsescu. Ajunge consilieră a lui la Cotroceni, postură din care va rămâne în istorie cu celebrul bileţel al lui Tăriceanu către Băsescu. Şi cam atât.

Cum excitaţia lui Băsescu în preajma ei nu cunoaşte margini, urcă repede pe scara politică, ajungând prim vicepreşedinte şi mai apoi preşedinte al organizaţiei de Bucureşti. Mai mult decât atât, face parte din toate guvernele Boc, fiind cea care conducea de facto aceste guverne.

Pune mâna pe unul din cele mai puternice Ministere, cel al Turismului şi Dezvoltării, ajungând să jongleze cu miliarde de euro anual.

Dar cum şi erecţia lui Băsescu are o limită, iată că suntem astăzi la momentul decesului politic al celei mai de succes traseiste.

Şi când te gândeşti că despre Udrea se spunea că va fi prima femeie preşedinte a României…

udrea_basescu_86858400

8 thoughts on “Poza zilei – Şi te-ai dus, draga mea Nuţi…”

  1. :satansmoking: De ce dracu uiti ca initial a fost consilier la cabinetul lui Adrian Nastase ?!! Bombonel a “lansat-o ” ! :satansmoking: Cat despre ” erectia lui Basescu”…zi bogdaproste ca nu-i place …cunilingusul !!! :smirk: Trecerea pe care a facut-o pe la PNL…chiar m-a mirat ca nu i-a cazut cu tronc lui Tariceanu…{alt futacios :whatever: } sau asta s-a prins ca era “plasata”, special pentru el si ca atare …n-a pus botu’ !!! :satansmoking: Nu c-asi murii eu de dragul lui Tariceanu… :smirk:

  2. Domnu Marian, bloggeru politic rroman e un piscotar de mare rafinament.
    El uita ce trebuie cind trebuie si-si aminteste ce trebuie cind trebuie.
    Ca trebuie sa mananca si gura lui de ratat care nu se pricepe la nimic in afara de pupat in cur.

  3. Frate , vorba Mihaelei Radulescu : “”Daca era bun …era si azi tot acolo “.Singura apreciere , este aceea ca nu l-a bagat in seama prea mult , pe javra aia de la Cotroceni in rest….Ce ai uitat ca ” sub mandatul ” lui, PNL-ul a pierdut electorat si mai ales incredere in randul romanilor ???

  4. Ce Iancule ….Placinta , a trecut la PNL ? Inseamna ca …e …groasa !!Daca sobolanii pleaca de pe corabie… :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *