Poza zilei – EBA la cununia civilă

Cam atât. În rest rămânem cu ipocrizia greu de înţeles a unora: “vaaai, cum măi să îl huiduie pe Băsescu tocmai de nunta fetei?” sau “azi, Băsescu e socru mic, nu preşedinte, EBA e mireasă, nu europarlamentar”.

Greaţă e puţin spus că simt când citesc astfel de chestii.

cununie_87372400

5 thoughts on “Poza zilei – EBA la cununia civilă”

 1. Si cu toate astea, oamenii care spun ce zici tu acolo au dreptate: nunta copilului tau este un eveniment cu caracter personal si de familie. Oricine ai fi. Inviti pe cine vrei, daca vrei, iar cei pe care nu ii inviti si apar se numesc nedoriti. mai mult, daca vin sa faca circ se numec huligani.

  Daca nu ma crezi fa un test: ia-ti trei prieteni (4, 5, 10, nu conteaza citi) si mergi intr-un weekend oarecare, la o biserica oarecare, la o nunta oarecare si faceti circ. Sa-mi spui si mie ce scrie pe hirtia pe care v-o da politia. Aia e descrierea evenimentului pe care l-ati creat, tu si prietenii :)

  1. @stefan da-mi voie sa nu fac ce spui tu…nu crezi ca era mai de bun simt sa isi faca nunta in afara, sa plece toti si sa nu ne sfideze in halul asta?

 2. @Ionut, e o nunta, pentru numele lui Dumnezeu. Daca ii murea cineva trebuia sa faca inmormintarea “in afara”, ca sa fie lasat in pace? E acelasi lucru din punct de vedere al nivelului de eveniment personal, nu cred ca e asa de greu de inteles.

  Ca sa nu mai spun ca daca isi facea nunta afara, asa cum spui tu, gaseati motiv de altele, gen tara moare si astia fac nunta la Paris. Sa nu imi spui ca nu e asa, ca nu te cred.

  Sa incerci sa strici nunta cuiva, a ORICUI, cu huiduieli si alte asemenea e huliganism.

 3. Bre degeaba zic eu.Daca nu se striga “Basescu pleaca din Ghencea”.
  Poa’ sa iasa pe piata si cartea “1001 lozinci pe care sa le strigi la proteste” ca tot degeaba daca nu se striga varianta de mai sus :borg:

Leave a Reply

Your email address will not be published.