Poza zilei – cu Miţa la Primărie :)

O altă rubrică pe care vreau să o permanentizez pe blog este cea a “pozei zilei”, o poză care să redea esenţa zilei pe care o parcurgem.

Mulţi aţi spune, probabil, că o poză cu mici ar caracteriza acest 1 mai cel mai bine. Ei nu, asta e deja o banalitate.

Pentru mine, poza zilei de azi este această, care îl prezintă pe Teodor Paleologu mergând pe bicicletă către BEM pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea primăriei sectorului 1.

Cam inegală lupta lui cu Chiliman, dovedită şi la nivel de vehicule de locomoţie:)

ALEGERI 2012 - DEPUNERE CANDIDATURI - PDL - SECTOR 1

7 thoughts on “Poza zilei – cu Miţa la Primărie :)”

  1. Ianculeee….sti ce zic eu ? Hai sa punem d-un pariu . Cine castiga detasat Primaria Capitalei , cine se claseaza pe locul II in materie de sufragii si eventual cine nu ia nici macar …sa zicem 5% din sufragii desii asta inseamna …imens .Gaseste si tu o miza acceptabila , propune-o si …porneste pariurile. Ce zici ? Si …pentru num,ele lui Dumnezeu….pai chiar nu te gandesti ca neamul Paleologilor s-a rasucit in gropile lor din cauza avortonului asta cultural ? Atata s-au rasucit incat la ora asta s-au facut deja ventilatoare…ceea ce nu-i rau ca tot este cald afara ! :satansmoking: Ce zici de propunerea mea ? :satansmoking: Sarbatorim ? :beer:

    1. @Marian ma bag. Eu zic Chiliman primar din primul tur, cu peste 60%. Paleologu maxim 8%. Pe o bere

  2. Dace ma desteptule….ce crezi ca-s neam cu Becali ? Ce vrei sa pierd toti banii ?! Sa raman sarac lipit ?! :satansmoking: :beer: In plus de asta …eu ziceam de …primaria generala, eu luindu-l pe Oprescu si afirmand ca va castiga precis cu cel putin 20% in fata oricui, iar mataluta si alti….fraieri , sa mergeti pe mana lui Prigoana ,sau Iri Columbeanu sau chiar Gigi ! Ce zici, pariu de pariu !? :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *