Poza zilei – Alegeri locale 2012, sub semnul Pieţei Universităţii

Nu putem să ne ascundem după degete. Dacă nu ar fi existat fenomenul Piaţa Universităţii din ianuarie, nu cred că am fi trăit atât de devreme şocul schimbării regimului politic din România.

Momentul Raed Arafat, când lumea a decis că s-a umplut paharul auto suficienţei pedeliste şi a aroganţei lui Băsescu, şi-a arătat cu adevărat rezultatele acum.

Şi asta pentru că cei care au fost cu adevărat oamenii Pieţei Universităţii, au ştiut de ce au venit acolo, au dus mai departe mesajul şi la momentul oportun, cel al alegerilor, au semnat sentinţa.

În schimb, personaje precum Crăciun, Naumovici şi alţii, care au încercat deturnarea sensului real al acelor manifestaţii au primit ceea ce meritau: preferatul lor, creaţia lor din laborator, Micuşor Ban nu a intrat nici măcar în Consiliul General al Bucureştiului.

piata-universitatii

6 thoughts on “Poza zilei – Alegeri locale 2012, sub semnul Pieţei Universităţii”

    1. @marian BEM a confirmat astazi ca nu a intrat in Consiliul General. A luat 10% la primar, doar 4% la CG, pentru ca prostii care l-au votat, l-au votat doar acolo unde nu avea nicio sansa, la primarie

  1. Sa fi luat si asta teapa ? Pai la cati “intelectuali de frunte ” l-au promovat…eu ma asteptam ca sa castige si prin …neprezentare ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *