Popor roman…..popor de lasi….?!

Mai aveti  sange in instalatii? Mai aveti vreun pic de demnitate? Va simtiti umiliti, fara pic de valoare…fara speranta…fara viitor…?

V-a tras-o iar Basescu ca la niste caini fara stapani? Tara asta nu mai are nicio sansa? Va uitati cu groaza cum banii se duc si nu stiti cum va veti mai plati ratele sau cu ce sa va cumparati mancare? Nu stiti daca reusim sa mai trecem peste iarna urmatoare?

Stiti toate astea si voi ce faceti, popor de lasi… Dati cu adeziunea pe facebook la grupuri care cica lupta impotriva cresterii taxelor? Comentati pe bloguri si urlati din toti rarunchi sa va auda si Dumnezeul traficului online?

OPRITI-VA ! IESITI IN STRADA SI STRIGATI-VA DUREREA SI DISPERAREA SA VA AUDA TOATA EUROPA ! SPUNETI-LE LUI BOC SI LUI BASESCU CA SUNTETI GATA DE ORICE CA SA SCAPAM DE EI !

Haideti si fim si noi precum grecii…si sa luptam cu adevarat pentru a ne apara viitorul….si speranta !

Daca nici de data asta nu reusim sa fim cu adevarat uniti, atunci vorbele lui Ciutacu le meritam cu totii.

poza by courtesy of Mos Califar

5 thoughts on “Popor roman…..popor de lasi….?!”

 1. Ionuţ, am scris, ce m-a durut a fost faptul că se umblă la pensii fără deosebire. Restul, te voi dezamăgi, dar trebuie făcut. Eu una m-am săturat să plătesc subvenţiile la căldură, la gaz şi la nesimţire. M-am săturat de funcţionărime stufoasă şi nesimţită.
  Ceea ce faci tu este îndemn la revoltă tip mineriadă, bag de seamă că faptul că grecii au prăjit cu sânge în instalaţie 3 nefericiţi de funcţionari dintr-o bancă nu şi-a tulburat ziua.
  Nu aşa te răzbuni pe PDL şi pe Băsescu şi mai ales nu aşa ajung liberalii la putere.
  Haideţi să fim şi noi ca grecii??? Mă dezamăgeşti cu asemenea apeluri, aşteptam altceva de la tine.

 2. Chill out…noi nu vom fi niciodata ca grecii deoarece ei au intradevar sange in instalatie..noi nu…adica hai ca ne strangem noi 100-200 de insi dar restul?
  Mi-e ca in curand murim de foameee si nu o sa mai avem putere sa iesim in strada…

 3. @irongates: haideti sa fim si noi ca grecii…si sa luptam cu adevarat pentru a ne apara viitorul si speranta…nu am indemnat la mineriada ci la cojones….
  @crissdinu: vom fi mai multi..si vom manifesta pasnic…dar ii vom izgoni..

 4. @ram…se pare ca pe 19 mai ar tb sa aiba loc un mare miting organizat de sindicate…dar nu stiu de ce ma indoiesc ca va reusi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *