Ponta lansează programul ”prima amnistie” pentru pensionarii hoți

Deși până și natura dezlănțuită l-a avertizat pe Ponta că nu este bine să se lanseze în lupta pentru Cotroceni, inevitabilul s-a produs și, odată cu acest moment, au început și pomenile electorale, care mai de care mai deșănțate.

Ești corupt? Stai liniștit, Victor Ponta va avea grijă și de tine. Vei fi eliberat condiționat, grațiat, chiar sanctificat de va fi nevoie.

Ai furat bani de la stat? Nu e bai, acoperă guvernul găurile negre, astfel încât tu să nu mai fi nevoit sa îi returnezi.

Te-ai pensionat ilegal, profitând de un sistem corupt care îți oferea această variantă și ai încasat vreme de ani buni bani necuveniți, iar când a avenit justiția peste tine, ai decis că e timpul să te sinucizi? Nu se va mai întâmpla asta. Guvernul Ponta a lansat, numai pentru tine, pensionar prefăcut, programul prima amnistie, prin care care ești iertat de returnarea banilor obținuți în mod ilegal. Asta în timp ce alte milioane de oameni, ajunși la vârsta pensionării mai au de tras un an, doi, până să se poată pensiona corect.

Pentru că la români, în vremuri de alegeri, până și proverbele se se schimbă, iar pensionarul hoț e, de fapt, bugetar cinstit.

pontapensionari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *