14 thoughts on “Ponta, coabităm şi noi o suspendare?”

 1. Niste labagii daca nu-l dau jos. Si, mai mult, daca nu-si cer scuze in corpore lui Ghise pentru ca l-au lasat sa lupte de unul singur pentru ca noua sa ni se faca dreptate dupa ce am iesit la referendum ca prostii.

 2. Da Adriane dar…dupa cum mi-aduc aminte , langa Ghise { la “plimbarile ” alea de la ora 18 pe care le initiase in jurul Cotrocenilor } au fost doar cateva zeci de bucuresteni si aia amarasteni .Nici macar 7.400 ! Nici macar 740.000 din alea 7.4 milioane de tipi ce au votat “debarcarea ” matrozului chior de la Cotroceni . Mai ales ca majoritatea votantilor pentru “debarcarea ” lui Basescu au fost { culmea !} din Bucuresti . Deci degeaba ai cadorisesti pe USL-asi cu numele de ….labagii .TOTI cei 7,4 milioane ce am votat ” debarcarea ” chiorului ” vanzator de tara am fost { si sintem } niste labagii !Daca ieseau pe strazile , oraselor Romaniei, nu 7,4 milioane …macar 2-3 milioane ….le puteam da ceva mu….e alora de la Bruxelles dar asa….noi suntem cei ce am luat mu..e pricosindu-ne cu un guvernator si stabilindu-ne in acest mod statutul de colonie .Fara suparare .

 3. @Ionut: tot nu v-ati prins ca asta cu suspendarea nu iese? Iar daca o faceti si iar nu iese, ati pus-o grav, in termeni de sustinere, incredere si imagine.

  1. @stefan dar banuiesc ca esti de acord cu mine ca ceea ce s-a intamplat ieri depaseste orice limita a bunului simt din punct de vedere a limitelor constitutionale pe care le are un presedinte. Asta isi bate joc de noi..

 4. @Stefan Nici nu poate fi vorba despre o noua suspendare { din nefericire } , deoarece USL-asii inca n-au terenul propice , inca nu sint bazati , cum se spune la mahala, si nici sprijinul popular nu-l mai au avand in vedere ca oamenii s-au prins deja cu cine au de-a face . Radu Stroe…vorbeste gura fara el, ca de obicei iar alti USL-asi …o fac fie in necunostiinta de cauza , fie la harneala .Cine mai pune botu’ la vrajeli…sa fie sanatos !

 5. @Ionut: da, iese din limite ce a facut. Dar te-ai gindit ca e posibil sa fi facut-o tocmai ca sa stirneasca genul asta de reactie?

  1. @stefan da, m-am gandit la asta. tocmai de aceea consider ca inca un an cu omul asta acolo poate fi cu adevarat fatal. pare a fi pierdut simtul ratiunii si controlul.

 6. cat de misto vor suna titlurile in presa: „presedinte suspendat pentru o postare pe facebook!”
  apropo, despre ce articol vorbim acum ca a fost incalcat?

  1. @berenger presedintele Romaniei, odata ales in functie, nu mai are voie sa fie implicat activ intr-un partid politic. Cred ca nu mai e nevoie sa spun cat de mult s-a implicat omul in PDL. O recunoaste singur, de la perdeluta.

 7. chiar si stapanul tau nu e atat de prost precum dulaii sai.

  “Suspendarea este un lucru grav, nu este un obicei care se celebreaza in fiecare an, sau din sase in sase luni, nu este o sarbatoare populara, este un fapt exceptional si un fapt grav. Nu poti sa faci un demers foarte serios in raport cu o situatie foarte ridicola.”

  e greu sa prietenesti cu realitatea cand ai creietrul spalat de “liberalii” lui Becali. :)

 8. mai citeste o data prin constitutie. acolo scrie ca nu are voie sa fie membru de partid. nu scrie nicaiei ca nu are voie sa se implice. iar, pana una alta, s-a implicat si pe la voi. atitudinea lui a creat useleul.
  pe de alta parte, crin a fost presedinte doua luni. nu a ratat un miting de partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *