Ponta – Băsescu, bătălia pe buget și comisie

Ponta îl acuză pe Băsescu că avea deja terenul de la Nana de mult timp și că tot ce se întâmplă acum este doar o spălare de bani, de imagine, de ce vreți voi.

Băsescu anunță că, dacă Ponta nu renunță la accizarea cu 7 euro cenți a benzinei, retrimite bugetul la Parlament și apoi îl atacă și la CCR.

Ponta iese și cu voce gravă ne anunță că, dacă Băsescu nu promulgă bugetul, nu avem bani de pensii, de salarii, de nimic. În prag de sărbători, asta este o bombă cu ceas, fie doar și la nivel declarativ. Plus că iese, ca de obicei, cu o tâmpenie ca el de mare, cum că nu poți contesta bugetul la CCR, așa, că vrei tu. Iar graficul de mai jos îl contrazice.

995261_201317740056031_2109924418_n Sursă foto: Facebook:

După o mică pauză de mici, bere și hore, înainte de marea pauză de mici, bere și hore, ne reîntoarcem la balcanismele noastre de 2 bani.

2 thoughts on “Ponta – Băsescu, bătălia pe buget și comisie”

  1. “Nu există în noul Acord nicio referire legată de creşteri concrete de taxe şi impozite cu două excepţii pe care mi le asum şi le susţin. Prima, dacă scădem TVA la pâine, creştem accizele la produsele de lux, iahturi, ceasuri şi la alcool, iar liberalii nu au nicio problemă cu asta. A fost o măsură a USL susţinută şi de liberali şi de PC, să reducem TVA la pâine şi e un preţ corect pe care mi-l asum. Cred că am făcut bine… Dacă cineva este nemulţumit, eu, pe 10 septembrie, mă prezint în Parlament cu scrisoarea. Preşedintele Băsescu dacă este nemulţumit poate să nu o semneze dar va semna, nu vă faceţi nicio grijă. E ca la CFR Marfă, eu i-o pun în braţe, domnul Băsescu, nu sunteţi de acord cu CFR marfă spuneţi, scrieţi! Acolo m-am lămurit, nu are nimic. Cu FMI, la fel. Eu vă garantez că o să semneze”. victor ponta, 14 august

Leave a Reply

Your email address will not be published.