Ponta a plagiat ! Ponta nu a plagiat ! Ponta a plagiat ! Ponta nu a plagiat !

Mi-am spus de multe ori părerea despre cazul Ponta şi al său plagiat.

Însă ceea ce se întâmplă în ultimele zile trece dincolo de limita ridicolului. Deja a devenit ziua şi decizia: luni, miercuri şi vineri a plagiat, joi şi marţi, nu a plagiat.

Când plouă..clar plagiat. Pe caniculă…hmm..hai că nu a plagiat.

Faptul că ştim mai bine ca oricine să ne facem de rahat nu mai trebuie demonstrat. Dar ce e de făcut în cazul ăsta? A plagiat sau nu Ponta? Care ar fi modul perfect în care să decidem asta? Eu am câteva idei, vă las şi pe voi să completaţi:

– un meci de fotbal între echipa PSD şi cea a Consiliului de Etică. Cine câştigă, decide.

– să se arunce zarurile (evenimentul va fi sponsorizat de Victor Piţurcă). Cine dă zar mai mare, ăla decide.

– referendum naţional pe tema asta, organizat într-o zi de PDL şi în alta de PSD. Cine fură mai bine, ăla câştigă.

Alte idei?

victor_ponta_holocaust

8 thoughts on “Ponta a plagiat ! Ponta nu a plagiat ! Ponta a plagiat ! Ponta nu a plagiat !”

 1. Parerea mea, personala, este ca NU a plagiat. Sper sa si pot sa revin cu un articol pe tema asta. A iesit ieri sa spuna Comisia Nationala de Etica sa spuna ca nu a plagiat. Tot ieri, Sulfina Barbu zicea ca ea vrea sa astepte decizia Comisiei de la Drept. Vine azi Comisia de la Drept si spune: a plagiat! Eu zic ca totul e cit se poate de clar. Bebeluselor, daaaaaaans!

 2. doar un retard poate sa creada ca nu a plagiat.
  si un copil ar fi in stare sa compare paginile copy-paste…cu originalul.

  pacat ca PNL.. in situatia data.. incearca sa inchida ochii (unii- mai comunisti – chiar sa-l apere pe Ponta)

  liberal..care tolereaza furtul itnelectual..la nivel inalt ?

  trist tovarasi )

 3. Observ ca se vorbeste insistent de furtul (plagiatul) lui V.Ponta si alti din USL,PDL,hotii,deturnari de bani ,tot felul de mijloace de a se imbogati cei care au ajuns intr-un fel sau altul langa ciolan,dar sa raspunda cineva ,cu capul,cu sacul,cu casa ,cu contul,etc nu observ ca se vrea de nici unul din partidele care vin la putere,decat prin ochiri a membrilor celuilat partid.Daca cineva aduce in discutie asa ceva ,imediat se trece in defensiva cu fraza;sa terminam odata cu trecutul si sa trecem la treaba.Ca si cum ai zice ;cine a furat pana acuma ,sa fie fericit,sa ramana cu ce a furat,dar deacuma incolo gata ,s-a terminat,nimeni nu mai are voie sa fure pentru ca va fi pedepsit.Ceva nu mi se pare in regula aici.Deci,ca sa inteleg bine,ala sa imbogatit,sa realizat,sa ridicat ,pe scara sociala,politica,financiara,etc.cum doriti,restul societati,care a fost mai ghinionista ,sa nu fie aproape de foc ,sa moara de frig,sa nu vada nici fumul pentru ca a vrut sa traiasca mai cinstit,sa nascut mai tarziu,na a avut un unchi,o matusa Tamara sau cate si mai cate alte motive,NU SI NU,nu mi se pare corect.Nu vreau sa incit la continuarea acestor practici,ci doar sa se faca dreptate cu mijloace legale si democratice.Ma tem ca asta se va intampla cand va zbura porcul.

 4. Maimutico, ia vezi tu ce inseamna plagiat. Ca de fapt asta e marea problema a maselor. Au luat definitia OTVista a plagiatului. Eu cind spun ca Ponta nu a plagiat am proprietatea termenilor, si exact asta spuneam ca o sa dezvolt intr-un articol mai incolo.

  Pina si comisia asta de la drept a dat-o cotita. Ei nu s-au pronuntat decisiv sa spuna Ponta a plagiat. Au spus ca teza “contine elemente de plagiat”, prin asta referindu-se la niste transcrieri, pe care nu le disput. Doar ca elementele astea, in sinea lor, nu constituie plagiatul. E o mica diferenta de nuanta aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *