Politicienii fac și lucruri bune – azi, Mihai Țurcanu și Cristi Bușoi

Da, știu, cea mai mare parte a clasei politice de la noi este de o mediocritate înfiorătoare. Și n prea avem ce să alegem ca și argumente pentru posibile lucruri bune făcute de ea. Îi știm că ajung pe la DNA, că își votează privilegii după privilegii, că încearcă să scape de justiție, ca își angajează rudele în cabinete, șamd.

Tocmai de aceea, atunci când avem și exemple pozitive, e bine să vorbim despre ele. Un astfel de caz este al europarlamentarului PNL, Mihai Țurcanu, care, împreună cu Cristi Bușoi, au redactat și scos pe piață un ghid de accesare a fondurilor europene direct de la Bruxelles, ghid util pentru orice persoană care dorește să demareze un proiect și caută finanțare.

Cam așa văd eu activitatea unui politician: orientată spre a înlesni accesul celor care l-au votat spre tot ce le poate fi de folos, fie că vorbim de fonduri, de acces la educație, la sănătate, la cultură.

ghidfondurieuropene

2 thoughts on “Politicienii fac și lucruri bune – azi, Mihai Țurcanu și Cristi Bușoi”

  1. Pentru tiparirea respectivului ” ghid ” astia doi au folosit ….fonduri europene cumva ??? Mai bine pastrau ideile pentru cand i-o baga aia d e la DNA la beci…ar beneficia de ceva zile pentru a fi eliberati mai curand . Asta ar fi fost cu adevarat …. “lucrare stiintifica ” , nu facatura ca la Gigi 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *