Planul USL pentru implementarea deciziilor Consiliului European

planul USL

Tot ceea ce este scris aici este viabil şi de bun simţ. Probabil că într-o ţară normală, cu o democraţie funcţională, astfel de măsuri ar intra în dezbaterea principalelor partide politice şi ar fi aplicate, cu susţinerea publică totală.

La noi nu poate fi vorba de aşa ceva. Celor 5 puncte mai sus menţionate le lipseşte cel puţin unul: înlăturarea actualei puteri, prin orice mijloace..numai astfel se poate apoi trece la îndeplinirea, pe rând, a fiecăruia dintre ţintele de mai sus.

E de salutat faptul cu USL vine punctual, la orice problemă politică de interes public, cu soluţiile sale. E şi mai de salutat faptul că acestea sunt preluate pe mai toate siteurile şi blogurile, sunt discutate, aducând astfel atât de necesara notorietate.

Dar nu trebuie să uităm că noi încercăm să ducem o luptă de gentlemeni cu nişte borfaşi violatori şi criminali. Ar fi timpul să ne adaptăm strategie şi armele la nivelul lor..

Vă las momentan. Preşedintele meu beţiv, după şpriţul de prânz, a ieşit să se manifeste la tv.

4 thoughts on “Planul USL pentru implementarea deciziilor Consiliului European”

  1. Zicea Sfintia Sa Popateapa despre Dan Diaconescu ca n-ar mai trebui bagat in seama. Eu zic acelasi lucrui despre javra asta chioara de la Cotroceni : nu-l mai bagati in seama si va dispare singur, in primul rand din constiintele noastre si in al doilea rand din viata noastra suficient de amarata si fara el!Mi-a facut 1.000.000 de nervi cand a aparut pe sticla o ora si mai bine iar rapciugosii aia de dragul raitingului …l-au lasat sa manance cacat …cat a dorit el!Baaaaa : daca ajungi presedinte sa nu faci ca el ca dracu-i al tau!! :satansmoking: :satansmoking:

    1. @Marian: cand din cauza lui murim de foame, cand multi sunt in pragul sinuciderii, nu avem cum sa il ignoram..trebuie sa facem totul sa scapam de el

  2. Da-mi voie sa te contrazic [ cu tot respectul si prietenia pe care o am pentru dumneata} in aceasta privinta….Nu din cauza ” lui ” se moare de foame si nu din cauza lui ” multi sunt in pragul sinuciderii” !Nici macar din cauza lui….Iliescu { cunosti parerea mea …pe tema asta …deci n-o mai reiau} sau a ..” serviciilor” ! Suntem asa din cauza noastra …a ignorantei noaste transformata peste noapte in spirit critic la adresa oricui , mai putin a noastra ca natiune , ca popor. Si sa sti ca nu-i rau sa fi prost….Rau este sa nu recunosti ca esti prost si sa nu faci nimic pentru a iesi din aceasta stare. Daca pana data viitoare nu ne vom trezi din acest somn al ratiunii…vom patii exact cum a prezis Nostradamus : “O S-O SUGEM “! :finger: :finger: :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *