Piaţa Universităţii – Ţiriac nu e laş, e doar o curvă !

“Eu nu m-aş duce în piaţă. După părerea mea, aş lua 5-6-7-8-9-10 cunoştinţe, prieteni, şi aş face o cerere la domnul preşedinte sau la domnul Boc. «Ia uite domnule, ia primeşte-ne, pentru că ne-a ajuns oarecum cuţitul la ochi şi noi asta credem»

“Eu pe oamenii ăştia i-am văzut, îi respect foarte mult, dar nu înţeleg ce vor. Sigur că a început, înţeleg, nu eram în ţară, treaba asta cu un domn Arafat, şi cu SMURD. Dar aia după 24 de ore s-a stins, iar oamenii ăştia vor, înţeleg, jos Băsescu, jos Boc, jos Ponta, jos Antonescu, jos Roberta … Dar cu cine mai rămâi dacă toţi jos?”.

Dacă v-a trecut prin cap că răspunsul la întrebarea de mai sus ar fi chiar Ţiriac, ne răspunde tot el:

“Eu nu pot să-mi iau responsabilitatea pentru o naţiune. Nu sunt laş, sunt realist”.

C-aşa-i în tenis…Citiţi şi aici despre cum pupă mustăcioara lui Ţiriac toate dosurile politice..

4 thoughts on “Piaţa Universităţii – Ţiriac nu e laş, e doar o curvă !”

  1. Baii …Tiriac a fost curajos …cat a fost sarac. Acum cand a devenit bogat si mai ales de cand ai merg afacerile in plin SUB TOATE GUVERNELE DUPA ’89 INCOACE ce vrei sa se puna rau cu puterea ? Pai abia a scapat Ion Ion de tribunal { stii chestia cu …drogurile alea…}si apoi , ce vrei sa-si aduca astia aminte de …macelaria de la Balc ?Pai in alta tara din UE…nu stiu care Germania , Franta, Italia…ar fi instantaneu arestat si bagat la puscarie FARA JUDECATA…la noi in tara insa el este un fel de domn pe feuda sa.A devenit curva { este adevarat } de cand a dobandit averea si nu aia de dinainte de ’89 ci in special asta DE DUPA ’90 cand s=-a pricopsit in afaceri cu statul.

  2. Nu l-as intreba cum si-a facut averea – dar are tupeul sa-mi spuna EL MIE ce se striga in piata !
    Pai bine ma musiu – unde dracu’ ai auzit tu ‘Jos Ponta, jos Antonescu’ ?
    Pina si paduchii portocalii care spurca internetul ar fi fost mai subtili …
    Se pare, totusi, ca vorbim de un deplin conspirat.
    Aflat, evident, in slujba securistilor care conduc Romania si facindu-le jocul prin declaratii care iL INJOSESC chiar si in ochii celor care l-au admirat cindva. Nu neaparat pentru curaj – cit pentru talent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *