Piaţa Universităţii – De ce am credibilizat UNPR?

Nu am ce reproş să aduc liderilor USL, din punct de vedere al temelor cu care s-au dus la întâlnirea cu Boc. Da, demisia bocului şi alegeri anticipate sunt singura soluţie pentru a ieşi din criză.

Dar mă încearcă un gust foarte amar, dat fiind că, stând la masă cu jigodia de Oprea, inexplicabil, USL tocmai a legitimat existenţa trădătorilor de la UNPR.

Sunt eu prea vehement?

8 thoughts on “Piaţa Universităţii – De ce am credibilizat UNPR?”

 1. Aducerea lui Izmana a tintit un refuz al USL de a-l accepta.
  Au procedat excelent acceptind (de nevoie) prezenta ipochimenului, dar sper ca nu l-au bagat in vreun fel in seama.
  In felul acesta – propagandicii portocalii trebuie sa exerseze noi teme de denigrare in locul batatoritelor ‘nu vor dialog, doar se prefac’.
  Important este ca ddeclaratiile liderilor USL sa sublinieze caracterul diversionist al prezentei lui Izmana.
  De ce, de exemplu, n-a fost prezent Igas ? Era ocupat cu ordinea publica ? :D

  1. @Arogantu: mi-e teama ca foarte multi nu vor vedea lucrurile in stilul tau, unul corect. Va fi mai greu pentru ei sa inteleaga cand tu, Crin sau Ponta, vei vorbi despre: “tradatorii si inexistentii de la UNPR”..te vor intreba, cred: “De ce ai stat la masa”?

 2. Au procedat mai mult decat corect din punct de vedere politic! Din punct de vedere moral , din punctul de vedere al “pietei”…nu trebuiau sa se duca la nici o intalnire cu Boc si gasca lui.Este a nu stiu cata oara cand vad cum Ponta exte …” din alt film”. Noroc cu Antonescu…asta-l scoate din rahat de fiecare data. Asta da PRESEDINTE. Pe asta al voi vota cu doua maini daca voi putea, ca si data trecuta …tot pe Antonescu l-am votat desi…NU AM AFINITATI LIBERALE!Insa Crin Antonescu …MA REPREZINTA CU ADEVARAT!

 3. Se chinuie Martorii Lui Basescu sa-l scoata cu orice pret din penibilul in care a intrat,nu au reusit cu televiziunile:TVR Info(si din banii nostri) B1(se stie) OTV(trebuie sa ai acte sa crezi asemenea aberatii) si Realitatea+RomaniaTv doua sore cu acelasi tel….se zicea la ora 20:00 sunt aproximativ 300 de oameni,peste 5 minute aproximativ 500 de oameni,peste alte 5 aproximativ 1000…nu le-a mers,au incercat cu frica prin contra-protestul violent al unor cocalari cu dosare,nu le-a mers,acum incerca sa spuna ca toti sunt la fel ca USL o sa fie mai rau decat PD-L..si cauta sa duca opinia si convingerile politice spre Partidul Poporului..daca sa zicem ca Partidul Poporului va castiga sunt sigur ca vom asista la o migrare masiva a PD-L spre acest ?partid? de veseli…ca nu vad la Partidul Poporului un eventual prim-ministru…ce sa faci cat timp exista prostie vor exista si prosti

 4. Basescu a construit o imagine negativa in ochii opiniei publice cum ca PSD reprezinta comunistii,cum ca PNL a furat banii romanilor..si in 2008 oamenii l-au crezut,l-au crezut si in 2009 cand a zis ca Voiculescu o sa cumpere sarea..atat am ras de m-am prapadit,defapt cum stau lucrurile:d in PSD au plecat foarte multi politicieni spre PD-L chiar si din PNL..ma intreb oare de ce sa-i fi primit Basescu daca PSD&PNL erau corupti si comunisti? este iar de ras ca Basescu i-a racolat aproximativ pe cei asupra carora exista banuiala de coruptie…mintea romanului e scurta..in 2009 Basescu s-a aliat cu PSD la guvernare dupa ce i-a facut comunisti..pai cum sa te aliezi cu comunistii dupa un an de alegeri? de ce s-o fi aliat sau nu mai erau comunisti? de ce i-a lasat pe PSD sa fure in 2009? dar cum spuneam mai sus cat timp exista prostie exista si prosti…sau sa le zicem creduli…asa nu se prind vor zice ca i-am laudat

 5. Vad ca toata lumea a uitat cine este adevaratul conducator al Romaniei…FMI,Isarescu va spune ceva? Daca vreti ,cititi pe ION COJA “Cine ne-a pricopsit cu Basescu” si atunci o sa intelegeti de ce au stat la masa cu Oprea atit de mult..Deciziile vin din afara tarii,EI au nevoie de Romania nu de romani ….E adevarat ca daca ar fi Crin Antonescu la presedintie pt cei cu ceva mai multa carte ar mai linistitor…

 6. @amina Lasa sora mea ca nu FMI-ul sau Isarescu ne-a picopsit cu Basescu ci…5 milione de romani care au votat cu curul. 5 miloane care vazand ca asta n-a facut nimic pentru tara asta in primul mandat i-au mai acordat inca un mandat.Sant vinovati aia de la PSD care in loc sa-l sprijine pe Antonescu l-au aruncat pe teren pe…. Geoana.Santem vinovati noi TOTI romanii care vazand ca s-a incalcat legea o data …am stat pasivi si am asteptat , si le-am permis s-o incalce si a doua oare si atreia oare si…a la long.!Ce nevoie are cineva sa-l ” citeasca pe Ion Coja { daca-i cine cred eu….jos cu palaria in fata culturii sale!} ca sa afle ce stie si singur?!Basescu este PRODUSUL SOCIETATII ROMANESTI, al lipsei de interes a acestei societati, lipsa de interes ce s-a manifestet in…toate planurile si …inclusiv pe plan uman , in relatiile dintre oameni. Revolutia pe facebook….pai pana si asta a inceput tot cam ca o ” socializare” fara suparare si daca nu erau aia de la jandarmerie niste dobitoci….astazi deja era istorie aceasta revolta. Insa probabil cineva …a dorit asta. Cineva …nu spun cine , persoana insemnata insa…in nici un caz Basescu!Deci : JOS BASESCU! IESI AFARA JAVRA ORDINARA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *