Pentru cine zdrăngăne cătușele, Mitică?

Iată că momentul anticipat de ani buni de toate galeriile de fotbal de la noi s-a întâmplat. Mitică la pușcărie nu mai este doar un refren scandat din București până la Craiova, este o realitate. Momentan, o realitate de doar 24 de ore, dar, la cum se prezintă lucrurile, Mitică Dragomir va sta cel puțin 29 de zile pe la răcoare.

Scandalul drepturilor de televizare este unul care ar fi trebuit să îi aducă pe procurori mult mai devreme pe la Dragomir acasă. Mai bine zis, din momentul în care GSP (da, tot GSP, cei care funcționează mai degrabă ca o echipă de procurori) au scos la iveală, printr-o nouă anchetă de excepție, cum Mitică Dragomir și-a tras un comision de 5% dintr-un business de 45 de milioane de euro.

Acum, rămâne să vedem cât de bine și-au construit procurorii dosarul. Sincer, cred că ar fi suficient să folosească corect toate informațiile de la Tolontan. Care Tolontan devine cel mai bun argument pentru MCV-ul pozitiv de anul acesta. Are cea mai bună rată de dezvăluiri – arestări – inculpări din toată justiția română.

Tolo, ia vezi, de Ponta și Băsescu nu găsești nimic?

Leave a Reply

Your email address will not be published.