Pe scurt despre Ponta și poliția politică

Am scris și pe alte rețele despre cum au decăzut ca jurnaliști oameni care în trecut chiar reprezentau această breaslă. Și vorbesc aici despre un Radu Tudor, despre un Răzvan Dumitrescu. Cei care în aceste zile s-au transformat în niște lingăi patetici, care nu fac altceva decât să amușineze fără rușine dosul lui Ponta și, la ordine clare venite de la Voiculescu, să aibă grijă ca acesta să fie cât mai răsfățat în perioadele când se află la Grivco sau când deschide televizorul pe Antena 3.

Așa s-a ajuns să fim martorii unor declarații halucinante, greu de iertat chiar și pentru niște Iude care își vând sufletele și demnitatea pentru 30 de arginți. Ultima dintre ele vine de la Radu Tudor, cel care spune că Ponta este supus unei poliții politice fără precedent.

Și asta pentru că ar fi fost puse microfoane și aparatură de ascultare în cabinetul primului ministru. Păi cred că orice om normal la cap ar face asta având un mitoman ca Ponta prim ministru. Acest om, care nu mai știe când minte și când spune adevărul, trebuie urmărit în permanență, asta ca să putem fi siguri că mai avem o țară după ce se va duce să fie coleg de celulă cu Mazăre.

Dacă ar fi jurnaliști și nu nevertebrate, salariații de la Antene ar pune problema apariției numelui lui Ponta în dosarul șefului CJ Mehedinți astfel: dacă e adevărat că din biroul lui Ponta se făcea trafic de influență, atunci acesta trebuie să plece imediat de la Guvern, dacă nu este adevărat, atunci Procurorul General și procurorul de caz trebuie să dispară.

Dar ce să le mai ceri salariaților Grivco. Păcat că unii dintre ei nu înțeleg că oamenii politici, președinți, premieri, vin și pleacă. Dar ei vor rămâne aici să ne ceară nouă să îi mai credem că pot fi oameni de presă și nu slugi.

ponta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *