Pe cine ia Victor Ponta de proști?

Pe cei de la PNL? Probabil că da. Căci altfel nu aș avea cum să înțeleg toată atitudinea lui din ultimele zile. Cine îl sfătuiește pe Ponta, o face prost, foarte prost. Nu este posibil să spui că îi aștepți pe liberali din nou în guvern, că le aștepți nominalizările, iar când acestea vin, tu să vii și să spui că aștepți altele, dar că îi apreciezi pe cei nominalizați prima dată.

Pe noi? Clar. Ca unul care am luptat vreme de 2 ani de zile să conving lumea că USL este cu adevărat soluția cea mia bună pentru viitorul acestei țări, nu pot să nu văd cum Ponta a reușit să dinamiteze tot. Pactul de coabitare, numirea lui Kovesi, apoi Legea Amnistiei și modificările la Codul Penal, pentru ca totul să culmineze acum cu situația Iohannis.

Nu zic că Antonescu e un înger și care a fost ferit de orice în toată această perioadă. Decontează și el bine de tot toate ezitările avute. Dar pare că, măcar în ceasul al 12-lea, și-a revenit. Sper să nu fie doar o iluzie a mea. USL a încetat, de facto, de mai bine de 3 luni, acum este doar perioada de final, una în care despărțirea se va produce, va fi extrem de urâtă, dar necesară. Ce va fi după ? Dumnezeu cu mila..

pontaantonescu

One thought on “Pe cine ia Victor Ponta de proști?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *