PDSR renaște. Pe când refacem marele FSN?

Știrea zilei de azi vine din faptul că s-a mai născut o alianță electorală în România. Una plină cu oameni de mare caracter: PSD, PC și UNPR. Adică, dacă adunăm și scădem, cam tot ceea ce a rămas din gruparea Iliescu când s-a rupt FSN-ul, în 1991.

Nu a putut lipsi de la această întrunire și veșnicul candidat la prezidențiale, Sorin Oprescu, cel care, ori mi se pare mie, ori, pe bune, dacă nu a citit același discurs ca de la înființarea USL. Mi-a zgâriat timpanul aia cu ”să oprim războiul români contra români”.

În rest, rămâne cum am stabilit. Ponta deja își stabilește alianțele pentru prezidențiale, Crin sper că a revenit definitiv din concediu și se pune pe treabă. Va fi o bătălie crâncenă în această toamnă. Iar variantele pe care le avem: Ponta sau Udrea ca președinte, zău, chiar mă sperie.

PS: Cred cu tărie că acum mai lipsesc din alianța asta doar fugarii din PDL și putem vorbi de refacerea marelui FSN. Sub oblăduirea marelui patriarh, Iliescu.

fsn

One thought on “PDSR renaște. Pe când refacem marele FSN?”

  1. Partidul Național Liberal are datoria morală față de electoratul liberal autentic să nu mai facă alianțe de dragul puterii, fiindcă va veni vremea când electoratul liberal va taxa aceste compromisuri grave. A te alia cu oricine chiar și cu necuratul din dorința de a accede la Putere este mai grav decât să obți doar 17-19% scor electoral, dar cu păstrarea identității liberale. Electoratul pur liberal este un electorat elevat ce nu are cum accepta o alianță cu socialiștii doar de dragul Puterii. Actualmente în această guvernare, PNL aproape că nu există, lipsind cu desăvârșire măsurile doctrinar liberale în actul guvernării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *