Partidul Poporului Dan Diaconescu Oltchim

Nu insist pe tot circul care se anunţă azi, când va avea loc licitaţia cu strigare în ceea ce priveşte Oltchim.

Nu mă interesează nici cine este în spatele lui Dan Diaconescu şi de ce îi este permis acestui om să lanseze toate fumigenele de genul: salvăm Oltchim, salvăm apoi toate marile resurse ale ţării.

Am doar o întrebare de bun simţ, zic eu: cum poate fi acceptat la licitaţie un om care, dacă şi-ar vinde întreaga avere, ar strânge puţin peste 40 milioane de euro, în condiţiile în care valoarea estimată a acestui combinat strategic poate ajunge şi la peste 300 de milioane de euro?

Dacă cineva îmi poate explica logic situaţia asta, are respectul meu.

1347959440ollll

8 thoughts on “Partidul Poporului Dan Diaconescu Oltchim”

 1. Iti explic eu Ionut:

  Daca in 20 de ani “baiatul ala” a facut din “nimic” 40 de milioane de euro se cheama ca e foarte “capabil”.
  :p

  Eu nu ma dumiresc de “valoarea estimata”. Valoarea estimata este atat de “maltratata” de catre romani ca economic nu mai intelegi nimic. Ai valoare estimata de 300 de milioane si datorii de 250 de milioane la unii si 150 milioane la altii? Pai valoarea ta este estimata prost in cazul asta. Ar trebui sa fie cel putin -200 de milioane.

  1. @shadow datoriile alea se datoreaza unui management defectuos al statului..logic ar fi ca acele datorii sa fie recuperate inainte de privatizare, sa ai astfel posibilitatea sa vinzi compania cu o valoarea cat mai mare..parerea mea

  1. @georgia sindicatele nu cred ca au altceva de facut decat sa apere interesele angajatilor..nu stiu ce rol pot avea ele in privatizarea propriu zisa. Cat despre participarea lui Dan Diaconescu, aici este mana PDL..am aceasta vaga banuiala

 2. Aisa Invest Chimcomplex sunt controlate de Dan Diaconescu si Stefan Vuza.Dan Diaconescu spunea ca nici in caietul de sarcini nu se specifica valoarea estimata ,sau ca datele ar fi secrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *