Parlamentul muților

Ultimele alegeri parlamentare au avut loc în 2012. De atunci au trecut 3 ani de zile. 3 ani de zile în care avem parlamentari ce nu au avut nicio luare de cuvânt în cadrul Parlamentului.

Mădălin Voicu, deputat PSD, Marius Manolache (PSD), Cristian Rizea (PSD), Vlad Marcoci (PSD), Roxana Anuşca (PNL), Ioan Axente (PSD), Valentin Busuioc (PSD), Mircea Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Dan Ciocan (PSD), Andrei Dolineaschi (PSD), Ileana Dumitrache (PSD), Marian Enache (UNPR), Constantin Enea (PSD), Vasile Iliuţă (PNL), Constantin Mazilu (UNPR), Cătălina Ștefănescu (PSD), Ilie Năstase (PSD) sunt câțiva din cei ce nu au avut nicio luare de cuvânt, în afară de cea de la depunerea jurământului. Și lista poate continua.

Stau și mă întreb: oare nu se poate face o lege, ceva, prin care, la finalul mandatului, sau la finalul fiecărui an, să se calculeze ce randament au dat acești oameni în Parlament, câte luări de cuvânt au avut, câte inițiative, câte absențe și astfel să li se taie toți banii pe care îi iau nemeritat?

parlament

3 thoughts on “Parlamentul muților”

  1. Iar ai trecut pe …
    Sa vorbeasca (nu conteaza ce spune)
    Sa aiba initiativa legislativa. Nu conteaza care.

    MARET mod de a masura activitatea!

  2. Conform logicii tale frate Iancule…parlamentarii ar trebuii sa fie platiti doar daca iau cuvantul in Parlament . Pai Alina Gorghiu…in afara de aceasta perioada in care in unire cu PDL , in copulatie 8) cu Blaga , Videanu si fireste Traian Basescu a devenit presedinta PNL , a luat fie macar si-o data cuvantul in Parlament pentru…o lege , ceva acolo , ca doar de asta a ajuns deputat ??? In afara de-a latra la Ponta { pe buna dreptate mai ales ca , sti si singur ca nu-l pot suferii pe-acest Pinnochio de Tragu-Jiu } ce ” initiativa ” a avut parasuta asta , de care voi liberalii adevarati { cati ve-ti mai fi ramas p-acolo } nu vreti cu nici un chip s a va debarasati ? Ce initiativa legislativa sa aiba astia ca…daca au initiative legislative , nu mai au timp sa s e ocupe d e afacerile lor ??? C e vrei sa “munceasca ” pe gratis …pentru firfiricii aia amarati pe care-i plateste Romania ca sa-si tina un Parlament d e rahat ??? Chiar crezi ca toata aceasta clasa politica este detinatoarea succesului pe care l-a avut ….teutonul sibian ? Ginion , 8) ghinionul lor si mai ales , ghinionul nostru al tuturor ! 8)

    1. @marian logica mea spune ca ar tb sa fie platiti in functie de ce fac bine: legi puse in aplicare, amendamente aprobate, din astea. Cat despre Alina, este mai mult decat activa si sunt mandru de ceea ce face pe acolo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *