Parlamentul Grivco și drama Antena 3

Am evitat să scriu la cald despre tot ceea ce se întâmplă cu circul mediatic lansat de Antena 3 și de toți cei de acolo. Am căutat să mă informez din cât mai multe surse, pentru a vedea care este situația juridică reală a sediilor trustului Intact.

Și am aflat ceea ce știți și voi: Legea spune clar că nu se pot da mai mult de 5 zile pentru o evacuare benevolă. Că, în același timp, chiriașul actual poate contesta decizia și că toată situația se poate întinde pe mai multe luni de zile.

SINTEZA-ZILEI-ANTENA-3-evacuare-ANAF-3

Am aflat și că Antena 3 și celelalte televiziuni au deja cumpărate sedii noi. La fel cum am mai aflat și faptul că Gelu Diaconu, protejatul lui Ponta, este cel care a semnat, de fapt, documentul în baza căruia ANAF a demarat procedura. Procedură legală în totalitatea ei.

Și multe alte chichițe pe care nu voi insista, sunt oameni mult mai pricepuți pe juridic și tehnic care să vorbească pe subiect. Eu despre altceva aș vrea să vă vorbesc.

Despre un lucru pe care l-am mai observat în anumite momente, și la anumite intensități, venind dinspre acest trust media. Și anume, imensa, incredibilă rețea de manipulare și de manipulatori pe care Antena 3 o are la dispoziție și o folosește la capacitate maximă acum.

Uitați-vă la tot corul de bocitoare aduse în ultimele seri în studiouri, pentru a hipnotiza toți fanii A3 și a le povesti lor cum statul băsist ordinar, căci, știm deja, Băsescu a rămas în continuare la putere și persecută într-un mod incredibil acest post tv de virgine.

Dar, azi, am văzut cum Antena 3 are și propriul ei Parlament. Parlamentul Grivco. Un Parlament care, deși nu este majoritar, poate crea un zgomot de fond incredibil..Tăriceanu, Anghel, grevista foamei, Barbu, Pelican, și lista poate continua, au oferit astăzi un spectacol jenant pentru un Parlament oricum jenant.

Acesta este cu adevărat marele pericol ce pleacă dinspre acest trust de presă, ce a încetat de mult să mai joace doar rolul unei instituții media, și a devenit o mașinărie de șantaj și execuție.

One thought on “Parlamentul Grivco și drama Antena 3”

  1. Sa-ti fie rusine Iancule ! In acel ” cor de bocitoare ” , pana mai ieri alaltaieri va aflati si voi liberalii , iar tipii de la antena…nu v-au dat afara pe usa ci , dimpotriva , v-au acceptat si v-au pus la dispozitie acea cale d e exprimare . Nu sti cand s-a intamplat chestia asta ? Pai…inca d e pe vremea primului mandat al lui Basescu Traian atunci cand pentru voi liberalii nu exista un alt inamic in afara PDL-ului si-a sefului sau direct , Basescu Traian .” Incredibila retea de manipulare si manipulatori “….dar cand va serveau interesele voastre ale liberalilor lui Crin Antonescu , atunci erau bune aceste metode ” incredibile d e manipulare si manipulatori ” ??? ” Grevista foamei ” Cristiana Anghel…de la aia chiar n-am asteptari { nu uita ca datorita mediatizarii cazului ei in special de catre Antena 3 a ajuns senator al Romaniei …parca pe listele conservatorilor lui Voiculescu } insa… care-i inadvertentza dintre spusele lui Pelican sau ale profesorului Barbu fara s a mai vorbesc despre discursul lui Michi Spaga referitoare la prestatia guvernului tehnocrat condus de alde Ciolos ??? ” Spectacol jenant pentru un Parlament oricum jenant ” . Dimpotriva , mie chiar mi-a parut ca azi , Parlamentul Romaniei a dat dovada de ceea ce s e cheama ” mintea romanului de pe urma “…poate unde alegerile s e apropie cu pasi repezi si , chiar nu se stie cati dintre actualii parlamentari se vor mai gasii in viitor pe liste mai ales ca…voi ” liberalii ” , n-ati suflat o vorba atunci cand guvernul Ponta a dat acea HG prin care s e incuraja…s e legaliza traseismul politic HG d e care va bucurati si a zi si PSD-ul si voi ” liberalii ” . Te anunt fratioare ca-n toate tarile , inclusiv alea ce ” mustesc de democratie ” chiar si-n alea institutiile media sunt masinarii de santaj si de executie . AL vezi pe Sarckozy , chiar crezi ca s-ar fi ajuns aici daca nu existau acele institutii media care si la ei sunt masinarii …cel putin de executie ??? Cu toate acestea francezii nu se basica pentru atat lucru si sti de ce ? Acolo exista inca presa scris { chiar daca si acolo ace a presa da dovada d e partizanat } iar cei ce citesc acea presa…au timp s a judece cu mintea lor si mai a les sa discearna adevarul d e minciuna in orice fel d e articol , politic sau nu . La televiziune nu-i acelasi lucru : ochii si urechile capteaza imagini si sunete iar fraierul pune botu fara sa-si puna mai inainte mintea la contributie . Iarta-ma c-am scris atat pe subiectul tau { o adevarata nuvela } dar , cu adevarat acesta imi pare o postare jegoasa cu adevarat si nu aceea in care erai acuzat ca incerci sa dregi busuiocul pentru apararea PNL-ului…de fapt a PDL-ului Iancule . Fara suparare fratele meu ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *