Parlament Tweet Meet sau politica la 2.0

Ieri, odată cu lansarea programului de guvernare al USL; un grup inimos de bloggeri simpatici, printre care mă număram şi eu:)) ) ,au participat la un tur la Parlamentului (Casa Poporului, nu sediul Guvernului), respectiv la o întâlnire cu Alina Gorghiu, deputat PNL şi candidat al aceluiaşi partid pentru alegerile parlamentare din decembrie, colegiul 22.

Despre Palatul Parlamentului mi-ar trebui mult prea multe rânduri să vă vorbesc. Grandioasa construcţie captivează din prima clipă în care intri acolo. Dacă ai şi norocul unui ghid bun, aşa cum am avut noi, chiar şi o vizită de câteva minute se poate transforma într-o experienţă unică.

Cât despre Alina, discuţiile au fost când puţin serioase, când pline de amuzament. Aşa cum era de aşteptat, Alina este mai mult cunoscută ca un om din online şi mai puţin ca un politician feroce:) , ăsta fiind, chiar şi din punctul ei de vedere, un avantaj dar şi un dezavantaj.

Una peste alta, mi-a plăcut întâlnirea de ieri, chiar şi faptul că l-am avut alături pe Vlad Dulea:)) )).

PS: Unul din zeii onlineului spunea azi pe twitter că în mod sigur cineva s-a bucurat că el nu a fost acolo. Menţionez că nici nu m-am gândit la asta.

PS2: azi a început campania. Pentru aceia din voi care doriţi să o susţineţi pe Alina la aceste alegeri, aveţi mai jos bannere de toate dimensiunile pe care le puteţi folosi.

 

4 thoughts on “Parlament Tweet Meet sau politica la 2.0”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *