Paparazzi? Nu, doar niște infractori

Știrea e cam așa: la nunta de ieri a lui Tăriceanu, nu mai contează a câta, 2 paparazzi de la Wowbiz (pentru cine nu știe ce e Wowbiz, e doar o hazna) au luat la bătaie un reporter de la Realitatea și un cameraman de la Realitatea.

Discuția despre paparazzi este una extrem de complexă și, de la momentul morții prințesei inimilor, Diana, și foarte controversată. Cu toții ne întrebăm unde este limita în exercitarea acestei pseudo meserii, pe care mulți o compară cu hărțuirea.

La noi, lucrurile sunt și mai grave, întrucât cei care practică această meserie sunt și se comportă ca niște adevărați interlopi. Și ca de obicei, nu avem nici un cadru legal clar care să ne poată proteja de ei.

Asta până când vom avea parte de o tragedie.

paparazzi

3 thoughts on “Paparazzi? Nu, doar niște infractori”

  1. Ce tragedie sa se mai intample ? Sa ajunga Ponta Presedintele Romaniei iar Antonescu ….sa ramana si sa doarma mai departe pe laurii opozitiei , cam cum face si-acum cand PNL-ul este pus in situatia de a fi injurat pe toate drumurile ….tocmai datorita aliantei acesteia aiuristice si mai ales a coabitacilor . Daca crezi ca poate fi altceva mai tragic decat asta ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *