Papa Francisc I sau cum s-a împlinit profeţia papilor

In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen.”

Aşa sună profeţia lui Malachia despre ultimul Papă ce va păstori lumea catolică.

De aseară, de când a răsunat în lume celebrul “Habemus Papam”, toată lumea nu mai conteneşte cu laude la adresa noului Suveran Pontif.

Vaaai…a mers cu metroul !

Se plimbă cu bicicleta..este sprijinitorul săracilor. Daniel Ciubotea e Iuda, Papa e Hristos.

Nimeni nu vorbeşte despre partea mai puţin frumoasă a acestui Papă: prietenia la cataramă cu un dictator: Varela, despre faptul că nu a avut nicio reacţie la adresa torturilor din timpul regimului acestui dictator.

Revenind la citatul de l început, să ţinem minte că noul Papă vine din rândul iezuiţilor. Iezuitul General, conducătorul acestora,  este considerat “dictatorul suprem” sau Papa cel Negru..de aici şi profeţia care spune că acest ultim Papă va fi cel care va distruge Roma şi Vaticanul.

papa-francisc

6 thoughts on “Papa Francisc I sau cum s-a împlinit profeţia papilor”

 1. Cine, frate, e “toată lumea” asta care nu mai prididește cu laudele?
  Ei, eu am spus că-mi place, da, dar asta nu-nseamnă o mare laudă. Și-am mai dat și eu cu presupusul: că o fi primul papă ateu. Nu ateu de facto, c-așa au fost mulți, ci asumat, autodeclarat. Acu’ dac-o fi, dacă nu, n-am de unde să știu, dar dacă va fi, va fi distracție mare.

  1. @adrian nu ma refeream neaparat la tine, ci la faptul ca mass media, de exemplu, care in momentele de dupa anuntul noului Papa, au inceput sa scoata in evidenta si sa hiperbolizeze niste momente obisnuite din viata unui om, dar au omis, asa, din senin, unele aspecte grave ale bografiei lui.

 2. “Revenind la citatul de l început, să ţinem minte că noul Papă vine din rândul iezuiţilor. Iezuitul General, conducătorul acestora, este considerat “dictatorul suprem” sau Papa cel Negru..de aici şi profeţia care spune că acest ultim Papă va fi cel care va distruge Roma şi Vaticanul.”

  mda.
  esti prost rau.

 3. Ba, te-ai spalat la cur azi?
  Te mananca maidanezii cand iesi din bloc?
  Te sparg manelele la timpane?
  Te ineci in gunoaie?
  Te calca cocalarii pe zebra?
  Bai carnatule, vezi ba de satra ta inainte sa te dai antelectoal.
  Haules baules distrusule!

Leave a Reply

Your email address will not be published.