Omar Hayssam – povestea merge mai departe

Când nici nu se lumina bine de ziuă, România era străfulgerată de un breaking news incredibil: Omar Hayssam este în custodia poliţiei române. Ştirea era publicată nu pe site-ul poliţiei, aşa cum era normal şi de bun simţ, ci pe site-ul oficial al preşedinţiei, sub semnătura purtătorului de cuvânt al afumatului de la Cotroceni.

Acum, hai să lămurim câteva aspecte:

Este aducerea lui Hayssam importantă?

Logic. Pentru un stat care l-a proclamat pe omul întâiul terorist, aducerea acestuia este un succes. Al cui, greu de spus acuma. Băsescu a încercat să îşi tragă spuza, dar nici Ponta nu se lasă mai prejos, anunţând că el ştia de o lună de zile de această operaţiune.

Rezolvă ceva aducerea lui Hayssam?

Nu prea cred. Avem parte de atâtea repatrieri faimoase în ultimul an, niciuna nu a dus la vreo finalitate. Doar dacă amintim de Popa şi revenirea sa, iar apoi ne uităm la cât de relaxat doarme tatăl FNI şi vom înţelege că e doar o perdea de fum. Poate cea mai groasă perdea din ultimii ani. Ca atare, se naşte următoarea întrebare:

Ce se ascunde de fapt în spatele aducerii lui Hayssam, subiect care va ocupa prim planul mass media în următoarea săptămână, cel puţin?

Nici măcar dom “profesor” nu cred că ne poate răspunde la această întrebare.

hayssam-dc

4 thoughts on “Omar Hayssam – povestea merge mai departe”

  1. Din nou o pâine bună pentru media, e vară, vacanţă parlamentară, vor toca subiectul, trecut prezent şi viitor. Interesant, a fost subliniat faptul că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice, se adaugă şi acest dosar celor din temă, secretizate pentru 50 ani.
    Chiar speraţi să aflaţi cine este “Profesorul”? :)

  2. Da pentru indiferent cine a autorizat figura asta : este foarte important . Se numeste IMAGINE POLITICA ! Va fi foarte folositoare figura asta …pentru viitoarele alegeri …sti chestia : ” La un caz…PAC la…Razboiu’ ! “Nu stiu cat si mai ales CE rezolva dar…mai da apa la moara ” jurnalistilor ” care inbunisera saracii umbland dupa subiecte pentr vara aceasta …nu vezi ca au inceput sa reia chestia cu sinuciderea Madalinei Manole ? Asta-i chiar o PAINE ALBAAA DE TOT SI S E POATE RUMEGA LA EA…..Sigur ca nici macar ” profesorul ” si nici macar ” dottore ” nu se vor obosii sa explice cuiva ceva decat in masura in care fiecare-si va trage spuza pe turtoiul lui ! Una peste alta ,Omar Haissam asi va petrece ” vacanta ” aici in Romania , departe de razboiul civil din Siria si asta ,inclusiv pe gologanii tai frate Iancule ….aia 70.000 de E pe care te tot juri ca nu-i mai ai ! Cine te-o crede ? Ti-e tarsa sa n-afle Patriarhia ca ai …”fonduri ” si nu contribui la catedrala lui IPF Daniel este ? 8) !

    1. @marian culmea, weekendul asta subiectul a palit. probabil pana marti, cand o sa apara si public nea omar. Subiectul duminicii a fost cum mangaie basescu pisicul:)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *