Oferta PNL pentru București

La acest moment, avem 4 candidați în cursa internă pentru stabilirea candidatului PNL la alegerile locale de anul viitor, pentru Primăria București. Aceștia sunt: Ludovic Orban, Cristian Bușoi, Petre Roman și, cu voia dumneavoastră, deși îmi este foarte greu să scriu asta, Costică Canacheu.

Vi se pare ofertantă lista? Voi cu cine ați vota dintre cei 4?

13212412346_63456345742376_79025600

9 thoughts on “Oferta PNL pentru București”

 1. Este treaba bucurestenilor ,nu a noastra . Treaba lor, a candidatilor, este sa vina cu prograne econonimice si sociale concrete, care sa ajute bucurestiul si pe bucuresteni, sa promita doar ce pot transpune in practica ,si sa se tina de promisiuni . Treaba bucurestenilor ar fi, dar asta e treaba lor, sa aleaga cu discernamant,sa-i asculte pe toti candidatii,si sa analizeze foarte bine toate ofertele .si mai ales sa gandeasca cu propriile capete si creiere,si nu cu ale propagandistilor de la diverse televiziuni si din mas media ,in general .

 2. HUOOOOOOO !!!!! 8) Asta hot , ailati …tot hoti …MAMA LOR LA TOTI !!!!! HUOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! 8) Asta va este ” oferta ” electorala pentru PGMB Iancule ? Mai bine nu va ma prezentati ca …este oricum mai elegant sa pierzi prin neprezentare . Da ce Iancule , madamme Gorghiu s-a …. “reorientat ” ? 8)

   1. ” Reorientat ” , in sensul ca…s-a hotarat { sau a fost ” consiliata ” sa se lase de “sportul ” asta ….extrem 8) } , sa nu mai candideze pentru PGMB , da’ ce credeai Iancule , ca-i vreo chestie ….porcoasa cumva , de Can-Can 8) ?

     1. Una dintre cele ZECE PORUNCI Iancule spune : ” SA NU MINTI ” !Pai ce crezi c-am uitat ca mai zilele trecute cocheta cu ideea de-a lua locul lui Oprescu la PGMB ? C-a facut-o la hoha…asta-i treaba ei , treaba mea este s-o taxez ! Uitasi Iancule ca m-a interesat si ma intereseaza in continuare , orice ar face derbedeii ce-s in fruntea sa , activitatea acestui partid numit inca { cred c a doar asa la harneala 8) } Partidul National Liberal desii el este d e fapt , Partidul Democrat ….Liberal ? 8)

     2. @marian te asigur ca nicio clipa nu a cochetat cu aceasta idee de a-i lua locul lui Oprescu. A spus doar ca, daca partidul decide, va candida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *