Oferă-i un cadou altfel de Valentine’s Day

Da, suntem iarăși în acea perioadă a anului în care, conform unor cutume vechi de secole, femeile din viața noastră trebuiesc răsfățate cum poate nu au fost răsfățate pe tot parcursul anului ce s-a scurs. Nu sunt adeptul sărbătorilor de import. Nu sunt adeptul idee că ai nevoie de o zi anume pentru a-i oferi un cadou celei care îți este alături sau celei pe care dorești să o cucerești.

Dacă ești totuși în această situație, probabil că singura ta soluție va fi și ca alții să vină și să îți ofere câteva idei de cadouri. Sau, ca să facem o glumă, dacă ți le și cumpără, atunci chiar că ar fi de vis. Și fără bătăi de cap, și gratis dar mai ales și cu iubita ta simțindu-se fericită.

Dacă tot suntem la momentul în care dezbatem această temă, trebuie să recunosc cu mâna pe inimă că un popor mai lipsit de imaginație ca noi nu cred că există. Mâna sus pentru cine cadoul de sărbătoare îndrăgostiților a constat doar într-un buchet de flori și eventual și niște ciocolată ! Sau cine, din comoditate, a preferat să îi dea iubitei cardul sau niște bani cash, pe principiul ”du-te și cumpără-ți tu ce știi că îți place”.

Sau, și aici sunt sigur că ne încadrăm cam toți, nu au decis că singurul cadou veritabil este o masă luată în oraș, eveniment ce se va repeta cel mai probabil și cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Și asta în condițiile în care suntem părtași ai unei lumi care ne oferă mii și mii de opțiuni prin care am putea cu adevărat să le răsfățăm și să le alintăm pe cele pe care le iubim. Iar una din variantele pe care eu le consider foarte atractive ca și cadou este acea de a unei excursii, de un weekend sau câteva zile, prin care să ieși din rutina zilnică și să te poți bucura de câteva clipe frumoase, departe de lume. Și uite așa, dacă dai o mică căutare pe net, să zicem ”ofertele Bulgaria din 2014” și găsești o fertă care îți face cu ochiul, nu cred că vei avea nici cea mai mică problemă în a face o rezervare din timp sau ”early booking Bulgaria”, în termeni de operator de turism, pentru vara anului acesta. Vară care se anunță una extrem de încinsă din punct de vedere meteo, astfel că vei avea, fără nici un dubiu, nevoie de o oază de răcoare. 

image

Sau, dacă nu vrei Bulgaria, oricând te așteaptă cu brațele deschise Turcia, prin același regim de early booking Turcia, astfel că poți fi sigur că iubita ta, soția ta, femeia specială din viața ta abia va aștepta să vă bucurați împreună de o vacanță binemeritată.

Iar dacă mai adăugăm aici și faptul că cei de la Vio Top Travel vă oferă și vacanțe în rate, fără taxe sau dobânzi,, sau că sunt deja parte activă a mediului online prin aplicații gratuite pentru toate tipurile de telefoane smartphone, aplicații care vă vor aduce imediat cele mai noi oferte, fie last minute, fie speciale. Sau că oferă carduri de fidelitate și consiliere în alegerea vacanței potrivite, eu cred că toate aceste argumente nu vor face decât să vă convingă și mai mult de oportunitatea unui astfel de cadou, o adevărată dovadă de iubire.

Pentru că tot suntem în luna iubirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.