Ocolul culinar al lumii, la un click distanță

Când totul în lumea asta se învârte doar în jurul internetului, a onlineului, când toți trăiesc doar în online și mai puțin în offline, era evident că și modul în care oamenii se hrănesc se va schimba.

Dacă la început, omul a evoluat tocmai datorită nevoii de a se hrăni și a supraviețui, devenind biped, dezvoltându-și musculatura și schimbându-și comportamentul astfel încât să fie un vânător perfect. Practic, întreaga societate de început era gândită tocmai în jurul celui care aducea hrană.

Cu timpul, lucrurile s-au schimbat. În bine, ar spune unii. Bărbatul a rămas tot un mare vânător, dar și-a luat ajutor de nădejde care să îi și valorifice vânatul. Femeia, această minune a lumii, spun unii glumeți că ar fi apărut în viața primului bărbat și ar fi rămas lângă el după ce i-a gătit prima ciorbă de burtă.

Pentru că, știm cu toții, bărbatul a descoperit focul, dar femeia a învățat să se joace cu el.

Timpul a trecut, societatea s-a dezvoltat din ce în ce mai mult, gusturile oamenilor la fel, iar modul de a găti a cunoscut o evoluție spectaculoasă. De la banalul iepure mâncat pe viu, oamenii savurează acum cele mai incredibile combinații de gusturi și de arome. NU exagerez când spun că în fiecare din noi, la o căutare mai atentă, există un mic Masterchef. Un Scărlătescu, un Bontea sau un Chef Florin.

mancare-romaneasca

Da, știu, unii din voi abia așteptați să săriți și să mă întrebați: bine, bine, suntem noi Masterchefi acasă, dar ce te faci cu noi, că stăm mai mult pe la birou, prin deplasări, la muncă și avem din ce în ce mai puțin timp să ne îngrijim de găteli. Ne e dor de o masă ca la mama acasă. Păi, dacă îți e dor de o mâncare bună, cred că e timpul să ți-i prezint pe cei de la www.foodpanda.ro .Cine sunt ei? Sunt practic viitorul în ceea ce privește mâncarea la comandă. Sunt cei care în 4 mari orașe de la noi: București, Cluj, Iași și Timișoara, îți aduc ofertele celor mai bune restaurante și bucătării, la doar un click distanță.

Tot ce îți rămâne de făcut este să te hotărăști ce fel de festin vrei să încerci azi, să îi suni pe ei și apoi nu îmi rămâne decât să îți urez poftă bună !

One thought on “Ocolul culinar al lumii, la un click distanță”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *