Obsesia lui Ponta pentru Alina Gorghiu

Parcă și văd corul bocitoarelor pesediste cum, abia citind titlul acestei postări, încep să sară la mine: ”Unde vezi tu, buey, că îi e frică lui Ponta de Gorghiu?” sau ”Cine e, mă, Gorghiu, ca să își piardă Ponta, un prim ministru cum nu a mai avut țara asta, cel mai performant din Uniunea Europeană, timpul cu ea?”

61655199

Dar uite că își pierde timpul. Și încă cum. Dacă nu i-aș cunoaște starea civilă și dragostea nețărmuită pentru Daciana, mai că mi l-aș imagina pe Ponta cu o poză a Alinei Gorghiu sub pernă, comportându-se ca un copil de 3 ani ce s-a îndrăgostit și care, neștiind cum să se manifeste, își bate preferata și îi fură jucăriile.

Numai că nu e vorba de dragoste aici. E vorba de teamă și de o oarecare frustrare. Din tot PNL-ul actual, Alina Gorghiu este prezența cea mai vocală. Și care îl atacă pe Ponta din toate părțile. Dar îl atacă cu argumente, îl atacă pe fapte.

Când Gorghiu îi spune lui Ponta să își dea demisia, că e singurul premier din Europa urmărit penal încă din funcție, acesta își pune ”pufoșii” gen Palada sau domnu Stan (oare cât or mai costa pastilele de nervi?) să o bălăcărească în toate felurile.

Când Gorghiu îi spune lui Ponta că nu se poate pune mai presus de lege și să le refuze oamenilor dreptul de a vota, prin neorganizare de alegeri parțiale în colegiile vacantate, Ponta își trimite prietenii lui Sebi Ghiță să facă un filaj, ceva.

Când Gorghiu îl arată pe Ponta ca pe un plagiator dovedit, ca pe un mitoman notoriu, ca pe un laș, Ponta își pune lătrăii din presă să lipească fix aceleași etichete pe copreședinta PNL.

Din păcate pentru el, nimeni, niciodată nu îi va putea lua coronițele pentru care a luptat cu atâta înverșunare: el este plagiatorul șef, el este mitomanul mitomanilor, el este șeful corupților.

Și nu pot să nu închei fără să îi pun aceeași întrebare, zi de zi, până când ne va da un răspuns atât de așteptat:

Ponta, lașule, când demisionezi?

11 thoughts on “Obsesia lui Ponta pentru Alina Gorghiu”

 1. Păi e normal să-i fie frică de ea. E singura prezență de la nivelul ăsta care are (și a avut întotdeauna) coloană vertebrală și care nu poate fi asociată cu dubioși (oricât ar încerca psd-ii să-i găsească ceva în trecut…), singura persoană din conducerea unui partid de talie mare care nu e compromisă în vreun fel.
  Oamenii corecți îl înspăimântă… el care minte la fel de natural precum respiră nu poate sta lângă asemenea persoane.

  1. @alex exact. Cam asta il macina si pe Ponta. Si de aia nu poate dormi linistit si si-a pus intreaga guerilla sa gaseasca ceva

 2. Iancule , adevarul este ca , dintre toate coardele din politichia romaneasca Alina Gorghiu este de departe cea mai misto , dandu-le clase si lui ROberta Anastase si Olgutei Vasilescu , chiar si Udroaicei ca…aia era mai consumata insa, te roaga fratele matale : n-o mai compara pe Alina cu…Daciana ! Pai ai vazut-o p-aia cum arata , o bate de la distanta tecuceanca !?! A observat Alinutza ca-i ” filata ” ? Pai ce se crede amanta lui Nechita ? Are o parere mult prea buna despre ea ! Apropo de chestia cu plagiatul lui Ponta …mi-a ajuns la ureche ca…nici madamme Gorghiu n-ar fi tocmai in regula cu propriul sau doctorat . O fi ceva adevar aici Iancule ca , sti vorba aia cu fumul care nu iese daca nu-i si-o geana d e foc prin preajma ?!? Si pentru ca tot ai pus matalutza intrebarea aia …intreb la randu-mi : PONTA , LASULE , CAND VEI AJUNGE LA ” BECIUL DOMNESC ” TU SI BANDITII TAI PSD-ISTI ???????????????????? 8)

 3. Intrebare Iancule : dupa stinta ta, d e la infiintarea PNL in 1990…cati sefi d e partid desemnati de catre ” cineva ” si nu alesi de Congresul PNL in urma unor alegeri , ati avut ? Cate filiale ale PNL din Romania , au votat nominalizarea Alinei Gorghiu pe post de Presedinte PNL ?????? 8)

  1. @marian hai sa lamurim un pic si problema asta, am vazut ca a ridicat-o la fileu si tradiceanu. Solutia actuala, cu doi copresedinti, este una tranzitorie, pana la congresul din 2017, cand se va alege un singur presedinte, prin vot, exact asa cum ar si trebui.

   1. Iancule , ma poti crede pe cuvant de onoare ca : decat sa-i ascult dejectiile lui ” tradiceanu ” mai bine ma duc la WC …fara suparare ca…ti-a fost sef d e partid pana mai nu stiu cand 8) !Insa…Congresul din 2017 pai , nu era mai bine daca-l programati in…2500 8) !?? Copresedinte …Blaga , glumesti Ioane sau a facut careva vreo gluma cu tine ??? Pai frate Iancule eu , stiu precis ca in iarna lui 2012 ai degerat d e frig in Piata Universitatii protestand alaturi de alte mii d e insi { printre care si fraierul d e mine } tocmai impotriva unora ca Blaga si acum , inghiti pastila asta ? Da ce frate , asta-i pastila contra cancerului inventata d e voi astia de inca mai credeti in actuali sefi ai ….PNL ? Care…PNL Iancule 8) ????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.