O țară ca după război

Așa arată România în această perioadă. Bine, cu puține excepții, cam așa arată România ultimilor 25 de ani. Și nu, nu o să vreau să vă vorbesc despre politică, politicieni sau chestii de genul. Deși, într-o bună măsură, și ei au legătură cu toată această imagine de țară distrusă de război, unde totul pare a fi doar imaginea dezolantă a unor locuri unde au avut loc bombardamente devastatoare.

image

În fiecare an, mai cu seamă imediat ce se ivesc zorii primăverii, țara asta devine un șantier. Unde se sparg drumurile, se distrug trotuarele, se schimbă țevile de gaze, de apă și de ce o mai vrea bunul Dumnezeu sau firma ce execută. Nu zic că est neapărat un lucru rău, dacă aceste proiecte ar fi cu adevărat realizate corect, respectând mai ales termenele de predare. Pentru că îmi este imposibil să  cred că nu poți face o asfaltare de bun simț în jumătate de an, sau că nu poți pune niște pavele de calitate, mult mai avantajoase, care să înlocuiască metodele vechi de asfaltare a trotuarelor, în genul asfaltului sau betonului simplu.

Mai ales când îi ai alături pe cei de la Euro Pav, care oferă cele mai bune soluții și cele mai noi modele de pavele de pe piață, toate putând fi consultate pe siteul lor. Practic, dacă vrei cu adevărat, te uiți pe site, comanzi și apoi, odată ce ți-au venit produsele, finalizezi lucrarea.

Și, eventual, faci în așa fel încât chiar să fie o lucrare durabilă, care să nu necesită alte modificări fix peste un an. Sau nu uiți să schimbi țevile de apă, sau gaze, sau cablurile, doar ca să ai alte motive pentru care să mai iei niște bani de la stat în anul ce vine. Trebuie să învățăm că o infrastructură de calitate va asigura cu adevărat dezvoltarea acestei țări. Și a noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.