O seară aproape perfectă la Vocea României

A plecat Oana..shawormeriile bucureştene revin pe plus. Românul get beget Icuagu s-o dus şi el. Mi-a părut rău de Alexandra Crăescu.

Şi aici revin cu întrebarea: ce vedeţi oameni buni la Canaf? Aseară habar nu a avut versurile şi în afară de a mârâi cum face de obicei, nu a făcut nimic..

PS: Emoţionant cu adevărat momentul dedicat Mălinei.

PS 2: O iubesc pe Iuliana Puşchilă. A cântat nişte melodii foarte grele şi a facut-o perfect.

Iuliana-Puschila

6 thoughts on “O seară aproape perfectă la Vocea României”

  1. Ionutee, tie nu cumva iti place de Iuliana pt k e ea asa dulce? ;;)

    In ceea ce-l priveste pe Canaf..da e un showman, dar atat..dk s-ar concentra mai mult pe melodie cum a afcut la Blue Moon ar fi altceva, dar in niciun caz nu poate fi numit Vocea;)

  2. Frate Iancule, te rog lamureste-ma si pe mine : pentru ce daca tot se numeste ” Vocea Romaniei” se canta NUMAI in engleza????Nu sant eu neaaparat un adept al nationalismului insa mi se pare totusi o chestie de bun simt sa canti si macar ceva in romaneste ca doar de asta se numeste…” Vocea…Romaniei ” si nu a Marii Britanii sau …American Idol!!

  3. Sincer …eu chiar nu urmaresc aceasta ” emisiune”. Am urmarit insa interpretarea lui Canaf la ” I Got Woman” si la ” Blue Moon”…Da , intotdeauna se gaseste cineva care sa aiba impresia ca ” mai are ceva de spus” la ceva ce-i oricum perfect. Dupa parerea mea Ray Charles a vazut ” stele verzi” ne nervi , cat despre Elvis Presley { ca asta a cantat ” Blue Moon” prin ‘ 57] cred ca s-a rasucit in groapa. Raman la intrebare : pentru ce se canta doar in engleza daca tot se numeste ” Vocea Romaniei ” ?! Oare crede cineva ca vre un ” castigator ” al acestui concurs va ajunge sa fie recompensat cu …Grammy ?Este foarte greu sa cinti niste versuri intr-o limba in care …nu gandesti. In cel mai bun caz esti doar un ….imitator de duzina.Parerea mea si nu cred ca ar fi cazul sa-ti pui in cap pe cineva. :ban: :ban:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *