O poveste interesanta despre job videochat

El era un barbat bogat, frumos si curios din America, Australia sau Asia, nici eu nu mai stiu bine de unde provenea. Oricum era un pamantean supus ispitirii si chinuit de curiozitate. Invartea milioane de euro si era in topul celor mai bogati si influenti oameni ai planetei, dar avea o curiozitate care il macina: „Oare cat de frumoase pot fi romancile, de li s-a dus vestea si pe celelalte planete?”

Ea era o romanca frumoasa care vorbea engleza cu accent american. Ii placea sa fie mereu aranjata si avea un https://www.money-studio.ro/job-videochat de care era foarte mandra, fiindca datorita lui se putea considera realizata la nici 30 de ani.

Frumusetea caracterizeaza romancele, dar ele au ceva al lor care le ofera nota de unicitate printre femeile lumii. Sunt bune, destepte, harnice si atat de empatice, incat: „Te poti lega la rana cu ele”, iar durerea dispare.

Dar nu numai strainii au admirat frumusetea romancelor, fiindca acest dar de pret a fost cantat si de poetii nostri. Nu se poate sa nu iti vina in minte versurile:„Ea era frumoasa ca umbra unei idei”. Cand spui:„Are ochi albastri, gene lungi, negre si dese, fata alba si buzele rosii” declari ca poti sa ii descrii frumusetea in cuvinte. Numai Nichita Stanescu s-a declarant invins de frumusetea iubitei sale. Exista o frumusete mai presus de cuvinte si in fata ei ramai mut de adoratie sau scoti interjectie dupa interjectie.

De la romanca frumoasa ca umbra unei idei trecem la frumusetea frageda ca floarea de cires, la femeia care pare un inger intre oameni si ca luna intre stele, romanca zugravita atat de frumos in versuri de Eminescu. La Blaga, frumusetea feminina este izvorul tainelor universului, dar si lumina cea dintai, fara de care viata nu ar putea fi traita.

Strainul acela de la marginea lumii nu a citit versurile lui Eminescu, Blaga sau Nichita Stanescu, dar a vazut poze, tablourile lui Grigorescu si a auzit vorbindu-se despre acest subiect.

El, bogatul insetat de frumusete, si ea, floarea ce se deschide sa isi arate frumusetea, se pot intalni numai si numai prin intermediul aparaturii moderne. Dispozitivele mediaza intalnirea lor si nimic nu ii impiedica sa comunice si sa se studieze reciproc.

El nu stie altceva decat sa munceasca si este stangaci si in declaratiile pe care i le face. Ea il face sa se simta dorit, valoros si incepe sa il slefuiasc timid, fara ca el sa simta acest lucru.

Oare ce este nepotrivit in aceasta relatie benefica pentru amandoi?

Trebuie sa arati ca un fotomodel, ca o actrita sau ca o papusa sa obtii statutul de model videochat la un studio renumit?

Ca in orice ocupatie, atitudinea face diferenta. Sunt ziaristi care stau in banca lor si nu ies in evidenta punand intrebari incomode interlocutorilor. Credeti ca aceia raman in mintea consumatorilor de presa sau vocea aceea obraznica repetand pana la saturatie intrebarile incomode?

Cert este ca atat in profesie, cat si in viata reusesc cei care stiu sa isi managerieze calitatile si defectele si sa ii faca pe cei din jur dependenti de ele. Unii isi ambaleaza defectele in poleiala pseudocalitatilor si asa se vor trezi in topul succesului. Uneori impertinenta este confundata cu curajul, deoarece sunt situate in vecinatate, multi se las sedusi de logoree considerand-o prezenta de spirit si stiinta.

-Pai vorbeste atat de mult, fiindca are ce spune. Are o cultura generala vasta, citeste foarte mult.

In realitate in spatele comentatorului de profesie sta multa spoiala, el este limbutul caruia ii place sa se auda vorbind, dupa cum aprecia Maiorescu.

Este minunat cand doi oameni aflati fiecare la o alta margine a lumii pot comunica intre ei ca si cum s-ar cunoaste de cand lumea. Uneori simti nevoia sa iti descarci sufletul si nu ai cui, iar strainul care nu te cunoaste este cea mai buna solutie, deorece:

1. El nu stie nimic concret despre tine.

2. Nu iti va divulga niciodata secretele, mai les daca utilizezi un pseudomin cand comunici cu el.

3. Pe cel drag l-ai putea supara, spunandu-i problemele tale.

4. Amicul in care ai incredere te poate trada si in acest mod, secretul tau va fi pe buzele tuturor.

Da, stii cum te-ai simtit, cand iti placea un biat anume, i-ai spus acest secret celei mai bune prietene, iar in pauza mare au ras toti de tine, in timp ce baiatul acela, frumosul facultatii a trecut special cu iubita, sa iti intre la cap ca nu este disponibil.

Cel putin o data in viata fiecare dintre noi am facut acest dus cu gheata, fiindca nu am putut pastra in noi ceea ce parea exploziv si mai ales, am avut incredere in cine nu trebuia.

Fata din Romania poate sta de vorba cu baiatul din Australia si nimeni nu va sti ce isi vor spune. Este placut sa incurajezi, sa asculti fara sa contrazici si sa fii demna de incredere.

In spatele fiecarei povesti sta un graunte de adevar si in prezent poti fi tu eroina unei povesti de succes. Uite, nimeni nu ar crede cu adevarat ca in spatele dulcetii roz a florii de cais sta fructul galben, dulce, zemos si parfumat. Orice femeie, gingasa ca o floare de cires se tranforma in fructul pe care il vor dori barbatii, fiindca vietile lor ar fi pustii fara femei frumoase si iubitoare.

Asculta glasul inimii si nu iti crucifica dorintele care nu lezeaza semenii. Viata este unica si irepetabila si trebuie sa avem satisfactia ca am trait-o la maximum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.