O noua categorie de produse in magazinul e365.ro – aparate de aer conditionat

Se pare ca vara a venit mult mai repede decat ne-am fi asteptat ceea ce inseamna ca numarul persoanelor care isi achizitioneaza aparate de aer conditionat  va creste in acesta perioada, pentru ca stiti doar ca achizitionarea unui astfel de produs de obicei se face sub impulsul momentului. Pentru a face cea mai buna alegere in achizitionarea acestuia, este bine sa stabiliti de la inceput anumite criterii.

Desi pretul este cel in functie de care cele mai multe persoane se hotarasc, criteriul principal ar trebui sa fie reprezentat de capacitatea adecvata incaperii in care va fi instalat aparatul. Asadar, pentru incaperile cu o suprafata cuprinsa intre 10 si 25 mp este recomandat un aparat de 9000 btu. Pentru suprafete cuprinse intre 15 si 35 mp este nevoie de aparate de putere mare cu capacitate de 12000 btu. In cazul suprafetelor cuprinse intre 30 si 50 mp sunt recomandate aparatele de aer conditionat de 18000 btu. Pentru spatiile cuprinse intre 40 si 70 mp aparatele de 24000 btu sunt cele mai potrivite.

image

Atunci cand aveti nevoie de un randament maxim este recomandat sa optati pentru tehnologia Inverter. Aparatele cu aceasta tehnologie au proprietatea de a-si schimba modul de racire/incalzire pentru aducerea rapida a temperaturii ideale in incapere. Avantajele acestui tip de aparat sunt evidente:

– consumul de energie este redus cu pana la 30% in comparatie cu un aparat obisnuit;

– temperatura dorita este atinsa destul de repede;

– nivelul de zgomot este redus;

Un rol foarte important il are sistemul de filtrare deoarece acesta are capacitatea de a retine praful si impuritatile prezente in aer. Majoritatea aparatelor de aer conditionat au functii de filtrare a aerului pentru retinerea fumului de tigara, microorganismelor daunatoare sanatatii dar si altor particule aflate in suspensie.

Desi au rolul de a asigura confortul termic ideal, medicii recomanda setarea temperaturii cu 10 grade mai mica decat cea exterioara.

In situatia in care aparatul este folosit in mod favorabil, acesta poate preveni anumite afectiuni, cum ar fi crizele de astm, alergiile chiar si bolile respiratorii cauzate de poluare.

Pe piata exista oferte si produse variate insa nu trebuie sa va lasati indusi in eroare de preturile scazute ci trebuie alegeti o varianta de durata care sa va asigure o perioada cat mai lunga de timp confortul termic de care aveti nevoie. Ca si specialisti in relatiile cu clientii si oferirea solutiilor ideale, noi va recomandam cu incredere gama de aparate de aer conditionat ieftine de la Samsung dar si alte electrocasnice ieftine, acestea fiind printre primele care au indeplinit asteptarile celor mai multi clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *