O luna plină de reduceri !

Black Friday 2017 se apropie repede, şi este cel mai bun moment al anului pentru a profită la maxim de toate ofertele, de la jucării la tehnologie şi chiar călătorii

Din 2011, când eMag a organizat pentru prima dată Black Friday în România, fenomenul a avut creşteri considerabile în fiecare an.
Un studiu realizat de Kantar Millward Brown după ediţia de anul trecut a Black Friday a arătat că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de eveniment.

Astfel, când e Black Friday în România? Ei bine, în 2017 începe pe 17 noiembrie. Conform eMAG, numeroase produse vor fi la preţuri de Black Friday, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădina, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope. Multe dintre acestea vor putea fi achiziţionate şi în rate fără dobânda, prin intermediul cardurilor partenere.

De Black Friday culoarea black e în top. Clienţii care au comandat de pe Ceasmania în ediţia Black Friday 2016 au preferat modele în culorile negru, alb, albastru, gri şi roşu. Unul dintre cele mai importante magazine online, Ceasmania, a lasant o serie importantă de reduceri la ceasuri barbatesti şi ceasuri dama cu ocazia Black Friday 2017.
Ceasmania este un magazin online de ceasuri originale de marca precum GUESS, GC – Guess Collection, Xonix, Wesse, ESCAPE, Tissot, Ganţ, Detomaso, Maserati, Sekonda şi alte mărci populare. De asemenea veţi găsi şi o colecţie impresionantă de curele pentru ceasuri, este de ajuns să urmăriţi reducerile de Black Friday şi să o alegeţi pe cea mai potrivită dumnevoastră.
Dacă ideea cadourilor de Crăciun va stresează, puteţi achiziţiona ceasuri Black Friday online până la 50%reducere.-
Ceasul de mâna, o minune a ingineriei secolelor trecute, a devenit încet un accesoriu nelipsit de la mâinile domnilor eleganţi precum şi a doamnelor meticulos îmbrăcate. Încă din anul 1920, ceasul de mâna a luat amploare în rândul tinerilor, înlocuind treptat celebrul ceas cu lanţ purtat de domni în buzunarele sacourilor. Odată cu apariţia tot mai multor ceasuri de mâna, calitatea a scăzut, iar magazinele au început să ofere clienţilor produse ieftine şi deloc mulţumitoare.

Astfel că, încă de la primele vânzări, Ceasmania şi-a propus să ofere clienţilor ceasuri de mâna de calitate şi rezistente în timp. Produsele nu numai că sunt confecţionate conform tiparelor elveţiene, dar sunt testate meticulos de experţi înainte de a fi oferite spre vânzare pentru a va bucură de ceasul de mâna dorit mult timp de-acum încolo.
Personalul Ceasmania specializat îţi va oferi informaţii complete despre ceasuri bărbăteşti care te interesează şi te va ajută să îţi alegi ceasul bărbătesc potrivit. Ai de ales din peste 1000 de modele de ceasuri de bărbaţi originale. De asemenea există oferte de peste 1500 de modele, fie că este vorba de ceasuri damă ieftine sau de lux ,oferte şi discounturi de vis.
Prindeţi reducerile Black Friday pentru un cadou pe cinste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *