O idee despre cum va arăta mandatul lui Iohannis

Victoria lui Klaus Iohannis în alegerile din 16 noiembrie va să fie subiect de analiză pentru mulți ani de acum încolo. Asta în condițiile în care nimeni nu o anticipa și mai ales, nu la scorul la care a avut loc.

Au ieșit tot felul de viteji după război, arătând ei cum au manipulat social media, cum au făcut asta și aia și din magia lor, pac, a ieșit neamțul președinte. Adevărul este cu totul altul. Nici acum, PNL-ul nu pare a înțelege cum s-a produs această victorie.

Și, mai trist, nici noul locatar de la Cotroceni. O ține din petreceri în petreceri de zici că se mărită Mona. Face vizite peste vizite peste tot prin lume, deși încă nu și-a început mandatul. Se transformă dintr-un președinte mut într-un președinte jucător, postură care nu prea mai place oamenilor.

Iar aceștia nu mai stau să se uite cum se întâmplă lucrurile. Generația Facebook reacționează în timp real. Și o face cu virulență. A se vedea cazul Mihalache. Unde, dacă are un dram de inteligență politică, Iohannis va face un pas înapoi.

Altfel, își va începe mandatul cu stângul și cu perspectiva unui eșec răsunător. Nu tocmai o imagine de dorit pentru România lucrului bine făcut.

dan-mihalache-scos-afara-si-din-consiliul-autoritatii-pentru-administrarea-activelor (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.