Nu vreau mirceadiaconu.ro !

Nu pentru că maestrul nu ar merita să aibă o loc în universul 2.0, dar nu vreau un blog al lui Mircea Diaconu, promovat şi întreţinut de China Birta şi adunătura lui de limbişti.

Nu ştiu dacă domnul Diaconu l-a întrebat pe marele zeu creţ al onlineului românesc cum sprijină proiectul de la Roşia Montana.

Sau cum îl poţi vedea la dezbateri PNL, serate PSD şi chiolhanuri PDL, fără prea mari mustrări de conştiinţă. Că vorba ceea, pişcotul nu are culoare politică.

Nu vreau un blog al lui Mircea Diaconu promovat de unul, Horubet (ironic nume), care prezent la dezbaterea de sâmbătă de la Cafeneaua Liberală, nici măcar nu ştia cine sunt vorbitorii.

Sunt lucruri pe care oameni de calitatea lui Mircea Diaconu trebuie să le menţină. Iar unul dintre ele e asocierea cu astfel de personaje

De aceea, am încredere că nu vom avea şansa de a fi atât de trişti, să vedem cum antreprenorul creţ şi trupa lui au mai confiscat un lucru de valoare şi l-au vândut pe pişcoturi.

5 thoughts on “Nu vreau mirceadiaconu.ro !”

  1. eu cred ca este problema si treaba lui Mircea Diaconu daca vrea blog sau nu si cu cine discuta despre asta

    dincolo de pnl, psd si pdl suntem oameni, nu mai judeca totul exclusiv din prisma simpatiilor si antipatiilor politice ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *