Nu mai scăpăm de mizeria de Culcer?

Deşi trebuia să părăsească funcţia de director de ştiri al postului public de televiziune încă din iunie, Rodica Culcer este tot acolo.

Şi cu atitudinea unei slugi perfecte, pune la dispoziţia portocaliilor TVR pentru a-şi promova minciunile ordinare.

Chiar nu există nicio posibilitate ca acest cancer să fie înlăturat? Parlamentul nu se poate implica în treaba asta? Vorbim, totuşi, de postul naţional de televiziune.

culcer_62066200

9 thoughts on “Nu mai scăpăm de mizeria de Culcer?”

  1. Trei curve una bruneta, una roscata si una blonda, intra in liftul unui hotel.Pe mocheta din lift vad o pata.
    Bruneta se uita si spune: “Este sperma”. Roscata ia cu degetu’, miroase si confirma cele spuse de bruneta; Blonda ia si ea cu degetu’ o proba, baga in gura si spune: “Sperma este fetelor, dar nu este din hotelul acesta”!

  2. De ce Rodica Culcer nu este pensionata ? Chiar nu-i retorica intrebarea ?Pai in primul rand pentru ca POATE, in al doilea rand deoarece face parte dintre lingaii actualei puteri [ inainte ca astia sa fi ajuns la putere] in al doilea rand pentru ca actualii guvernanti au nevoie de ea acolo, in al treilea rand deoarece salta o gramada de gologani lunar, [ ca pansionara ar lua mult mai putin], in al treilea rand deoarece acolo la conducerea TVR ea decide asupra culturii milioanelor de oameni ce INCA mai privesc TVR si asupra destinelor angajatilor[ ea decide cine lucreaza si deci castiga bani , si cine nu] si in al doilea rand deoarece fara sa vrea se incadreaza perfect in profilul lingaului intelectual ce a existat intotdeauna pe Pamant iar la noi…hat Domnului ! Ion Cristoiu, Robert Turcescu [ asta daca-l punem pe tuircescu in categoria ” intelectualilor”]Andreea Pora , Tatulici sant doar cativa dintre ” intelectualii formatori de opinii ” ce se incadreaza la aceasta categorie cu succes alaturi de madamme Culcer.Si cand ma ganbdesc ca eu mi-asi da …o mana si-un picior pentru a reusii sa ma pensionez in sfarsit, la cei aproape 60 de ani…insa eu sint doar un om obisnuit ce in viata mea, am preferat sa stau in picioare decat sa ma tarasc prin noroi.Fara sa ma laud.Doamna Culcer este obisnuita sa fie deasupra legii si arata ca …SE POATE…adica EA POATE! Deci fratioare , vorba lui Serghei Mizil : ” da-o-n mortii masiii!”Mai devreme sau mai tarziu…si ea si noi tot de un loc in cimitir vom avea parte si …sa fi sigur ca ne va fi de ajuns! :p ity:

  3. @ Sandman. Ba..pe bune…chiar e ofiter de secu nefericita !! Auzisem eu insa am crezut ca-i asa la harneala…Oricum …raman la vorba lui Serghei Mizil : Da-o-n mortii masii!!! :whatever: :whatever:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *