Nu-l judecați prea aspru pe maestrul Radu Beligan !

Știu, dezamăgirea e mare. Maestrul Beligan este, pentru mulți, un etalon. Un etalon al înțelepciunii, al devotamentului față de profesie, un învingător în fața destinului. Tocmai de aceea, când am auzit că vocea și chipul maestrului Radu Beligan au apărut la monstruoasa manifestație de adorare a lui Ponta, nu m-am grăbit să  arunc cu pietre. De ce?

Pentru că nu mi-l imaginez pe Radu Beligan sunând cu disperare la sediul central al PSD și cerându-se filmat în timp ce rostește o odă lui Ponta. La fel cum, știindu-l pe maestru, știu că nu refuză nicio rugăminte de a veni și de rosti public câteva cuvinte despre crezul său. Ceea ce a spus și acum:

”Cred în tineri, doamnelor și domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preț. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos și până la vârf! Dixi et salvavi animam meam."

Da, am scos partea de început în care spunea că că îl susține pe Victor Ponta. Pentru că sunt sigur că maestrul Beligan nu îl susține pe Victor Ponta.

radu_beligan_25795900

Leave a Reply

Your email address will not be published.