Întrebare pentru “relevantul” Cristi China Birta

Îndraznesc şi eu, precum un mic insignifiant al acestei lumi 2.0 păstorite de nenea Chin Birta, să îi adresez o întrebare Zeului 2.0, deţinătorul reţetei despre cum se fac bani în blogosfera de la noi:

Nenea Birta, spui matale cu guriţa aia aurită, într-un interviu pe wall-street.ro, că piaţa de blogging din România ar fi fost, la nivelul anului 2012, undeva în jurul valorii de 2 milioane de euro.

Tot matale, într-un bilanţ al mega afacerii tale, Labal  Blogal Initiave, ne anunţai că:

“Acum, la 18 luni de realizat campanii pentru bloggeri, am avut peste 150 de campanii (aveţi studii de caz aici) care au adus bloggerilor participanţi premii în bani, produse şi servicii în valoare de vreo 40.000 de euro. Dacă a fost bine pentru bloggeri sau nu, vă las pe voi să judecaţi.”

Deci..să recapitulăm: dintr-o piaţă de 2 milioane de euro, matale ai tras o felie de 40.000 de euro pentru prietenaşii tăi, plus, să zicem, încă pe atât pentru tine. Adică 4% maxim ?

Asta este valoarea ta? Păi eşti mic rău de tot, Birtuţule….mic rău…

Dar ce mare te mai dai…

Ori pur şi simplu eşti un mincinos notoriu sau cum îmi place mie să îţi spun: un mic…..

birta Sursă foto: claudiuciobanu.ro

5 thoughts on “Întrebare pentru “relevantul” Cristi China Birta”

  1. de ce il tot musti de cur pe chinezu? vezi ca nu te bagga in seama dar continui sa-ti susti prostia. maturizeaza-te, umflatule…

  2. Salut, Din cate se observa atacurile asupra unora nu atrag prea multe aprecieri…chiar si din partea cititorilor tai .
    Eu zic ca ar fi mult mai bine sa ne uitam la ce facem noi si mai putin la ce mint -sau nu -altii. Nu e treaba noastra. Dar e mai usor sa critici decat sa construiesti :D vorbesc in general

Leave a Reply

Your email address will not be published.