Noutati de la Lyoness

De azi inainte, nu mai trebuie sa te ingrijorezi atunci cand mergi sa faci cumparaturi. Lyoness a s-a gandit la tine si a creat un card special pentru a face shopping oricand doresti, deoarece iti ofera  multe avantaje. Unul din avantaje ar fi ca, daca utilizezi de fiecare data acest card prin programul Cashback, o sa primesti o parte din suma inapoi si vei putea strange in acest mod banuti pentru dorintele tale.

Acest card a reusit sa obtina tot mai multe rezultate pozitive in viata celor care au aplicat pentru el si din ce in oamenii intra in posesia lui in numar tot mai mare, ceea ce inseamna ca Lyoness chiar a realizat un fapt care a abordat cele mai eficiente modalitati de a obtine un efect pozitiv in viziunea clientilor, iar acest lucru chiar s-a indeplinit pana la urma. Numarul de clineti loiali Lyoness este de aproximativ 4 mil, iar ei tot o sa mai creasca in timp. image

Lyoness detine o echipa profesionista in activarea unor principii speciale pentru operarea unor structure bine evaluate de acestia pentru a se putea remarca chiar si pe marketing-ul extern. Extinderea firmei a avut un succes deosebit in lumea moderna, iar odata cu acest fapt Lyoness a organizat anumite proiecte pentru comunitate si pentru a-si definitiva ideile sale de expansiune.

Detaliile despre toate aceste noutati ale companiei, le poti gasi pe pagina de fani a Lyoness Romania, unde vei fi pus la curent cu orice informatie este nevoie. Aici te asteapta un grup uimitor care s-au abonat la cerintele Lyoness. Proiectele firmei se dezvolt din ce in ce mai mult, fiind gandite pas cu pas pentru un viitor benefic pentru toti. Acestea sunt: Lyoness Tv, Lyoness Greenfinty, Lyoness Child and Family Foundation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *